بررسی فراوانی هیپوکسمی در بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در سی سی یو بیمارستان لقمان حکیم در ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی هیپوکسمی در بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در سی سی یو بیمارستان لقمان حکیم در ۱۳۸۲ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی هیپوکسمی در بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در سی سی یو بیمارستان لقمان حکیم در ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی هیپوکسمی در بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در سی سی یو بیمارستان لقمان حکیم در ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی هیپوکسمی در بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد بستری در سی سی یو بیمارستان لقمان حکیم در ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۶

سابقه و هدف: بر پایه این فرضیه که افزایش اکسیژن در هوای تنفسی ممکن است از ایسکمی میوکارد جلوگیری کند به طور معمول برای تمام بیماران با سندرم کرونری حاد در هنگام بستری شدن حداقل به مدت ۲۴-۴۸ ساعت اکسیژن تجویز می شود. از طرفی دادن اکسیژن به بیماری که هیپوکسمیک نیست علاوه بر افزایش هزینه های درمانی، منجر به کاهش برون ده قلب و آسیب به بیمار می شود. در این تحقیق میزان اشباع اکسیژن خون بیماران مبتلا به سندرم کرونری حاد که در CCU بستری شده بودند، اندازه گیری شده است.مواد و روش ها: تحقیق در ۱۳۸۲ به روش توصیفی با نمونه گیری به روش غیر احتمالی بر روی ۱۰۰ نفر از بیماران مبتلا به سکته قلبی حاد یا آنژین ناپایدار که در بخش CCU بیمارستان لقمان بستری شده بودند، انجام شد. هیپوکسمی با اشباع اکسیژن شریانی (SaO2) کمتر از ۹۰ درصد تعریف شد. یافته ها با استفاده از آزمون های مجذور کای و t و با قبول مرز معنی داری روی p<0.05 تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: شیوع هیپوکسمی در این مطالعه ۲۲ درصد بود که با افزایش سن به طور واضح افزایش می یافت. هیپوکسمی به طور معنی داری در زنان بیشتر از مردان بود ولی ارتباط معنی داری بین مصرف سیگار یا قلیان و میزان اشباع اکسیژن شریانی پیدا نشد.نتیجه گیری: با توجه به نتایج این تحقیق که در آن ۷۸ درصد بیماران مورد مطالعه از میزان اشباع اکسیژنی مناسب برخوردار بوده اند و با توجه به عوارض ناخواسته ای که مصرف اکسیژن در این بیماران ایجاد می کند و هزینه ای که تحمیل می کند به نظر می رسد استفاده از پالس اکسیمتر در CCU و تجویز اکسیژن به بیماران براساس میزان اشباع اکسیژن راه حل مناسبی باشد و از این راه می توان از اتلاف هزینه های اضافی در سال جلوگیری کرد.

کلید واژه: سندرم کرونری حاد، هیپوکسمی، پالس اکسیمتری، سی سی یو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.