مقایسه دو برنامه بازگشت به حالت اولیه (فعال و غیر فعال) بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک فعالیت شدید درمانده ساز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه دو برنامه بازگشت به حالت اولیه (فعال و غیر فعال) بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک فعالیت شدید درمانده ساز دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه دو برنامه بازگشت به حالت اولیه (فعال و غیر فعال) بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک فعالیت شدید درمانده ساز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه دو برنامه بازگشت به حالت اولیه (فعال و غیر فعال) بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک فعالیت شدید درمانده ساز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه دو برنامه بازگشت به حالت اولیه (فعال و غیر فعال) بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک فعالیت شدید درمانده ساز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : المپیک

تعداد صفحات :۱۳

هدف این پژوهش، مقایسه اثر دو برنامه بازیافت “غیر فعال” و “فعال” (دقیقه های ۵ و ۱۲ از دوره بازیافت) بر تغییرات غلظت لاکتات خون و ضربان قلب آزمودنی ها بعد از فعالیت ورزشی شدید و درمانده ساز بود. آزمودنیهای این پژوهش را ۲۲ نفر تشکیل دادند ( که میانگین سن ۲.۵ ± ۲۱ سال، وزن ۶ ± ۶۶ کیلوگرم و قد ۵ ± ۱۷۴ سانتی متر) که از میان تعدادی از دانشجویان پسر رشته تربیت بدنی دانشگاه تهران با استفاده از آزمون بروس انتخاب شدند. آزمودنیها به طور تصادفی به دو گروه ۱۱ نفری با عنوان گروه بازیافت فعال (ER) و گروه بازیافت غیر فعال (RR) تقسیم شدند. فعالیت ورزشی شدید و درمانده ساز؛ آزمون کانینگهام بود که شامل دویدن روی نوار گردان باشیب ۲۰ درصد و سرعت ۸ مایل در ساعت بود. پس از آزمون، آزمودنیها برنامه بازیافت غیر فعال شامل نشستن و برنامه بازیافت فعال شامل دویدن روی نوار گردان را با شیب صفر درصد و سرعت ۴ کیلومتر در ساعت اجرا کردند. تجزیه و تحلیل یافته های پژوهش نشان داد که بین دو برنامه بازیافت فعال و غیر فعال در دقیقه های ۵ و ۱۲، بر تغییرات لاکتات خون ناشی از یک ورزش شدید و درمانده سازه تفاوت معناداری وجود ندارد(P=0.22) .

کلید واژه: بازگشت به حالت اولیه، لاکتات خون، آزمون کانینگهام، ضربان قلب، فعالیت بدنی درمانده ساز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.