مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان :

مقاله فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۳۱۷ تا ۳۳۰ منتشر شده است.
نام: فرمولاسیون دهان شویه آنتی باکتریال چای سبز و بررسی اثر فرآورده بر کاهش باکتری های هوازی دهان
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله چای سبز
مقاله تانن
مقاله بار میکروبی
مقاله دهان شویه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: چای سبز با نام علمی (Teacea) Camellia Sinesis حاوی آنتی اکسیدان های قوی و مواد ضدباکتریایی است که در سلامت و عمر دندان ها موثر بوده است. هدف از این پژوهش تهیه فرمولاسیونی پایدار از عصاره آبی چای سبز و بررسی اثرات ضد میکربی آن بر روی بار میکربی دهان می باشد.
روش بررسی: اثر ضد میکربی عصاره حاوی غلظت های ۰۲، ۰۵، و ۱ درصد تانن موجود در گیاه بر روی باکتری های هوازی گونه استرپتوکوکوس موتان و انواع استافیلوکوک های موجود در دهان ۲۵ نفر از دانشجویان دختر داوطلب با محدوده سنی ۲۵-۲۰ سال مورد آزمایش قرار گرفت. به منظور بررسی نقش ویژه الکل از ۱۰ درصد الکل در فرمولاسیون چای سبز حاوی ۱ درصد تانن استفاده شده و در یک آزمایش جداگانه نیز دهان شویه گیاهی حاوی الکل با دهان شویه شیمیایی حاوی ۰۲ درصد کلرهگزیدین تجارتی مورد مقایسه قرار گرفت.
یافته ها: عصاره حاوی ۱ درصد تانن اثر ضدمیکربی بیشتری نسبت به دو غلظت ۰۲ و ۰۵ درصد نشان داد (P<0.05). فرمولاسیون حاوی ۱۰ درصد اتیل الکل آنچنان اثر ضدمیکربی قابل توجهی نسبت به دهان شویه بدون الکل نداشت (P>0.05). نتایج مقایسه فرمولاسیون گیاهی چای سبز با کلرهگزیدین شیمیایی تجارتی نشان داد که بین این دو فرآورده نیز تفاوت معناداری در کاهش بار میکربی دهان وجود ندارد (P>0.05).
نتیجه گیری: با توجه به تاثیر مشابه فرمولاسیون ۱ درصد تانن عصاره چای سبز با کلرهگزیدین شیمیایی در کاهش باکتری های هوازی دهان، استفاده از این دهان شویه گیاهی به جای دهان شویه های شیمیائی به خصوص در نزد اطفال و زنان باردار ممکن است ایمن تر باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.