بررسی اثر اسید استیک بر جلوگیری از رشد میکروب ‌های پاتوژن در عفونت چرکی مزمن گوش میانی در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسید استیک بر جلوگیری از رشد میکروب ‌های پاتوژن در عفونت چرکی مزمن گوش میانی در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۲ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسید استیک بر جلوگیری از رشد میکروب ‌های پاتوژن در عفونت چرکی مزمن گوش میانی در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسید استیک بر جلوگیری از رشد میکروب ‌های پاتوژن در عفونت چرکی مزمن گوش میانی در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسید استیک بر جلوگیری از رشد میکروب ‌های پاتوژن در عفونت چرکی مزمن گوش میانی در بیمارستان میلاد در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف:‌ عفونت گوش میانی (SCOM) بیماری است که در آن پرفوراسیون پرده صماخ همراه با ترشح چرکی وجود دارد. درمان‌های دارویی متعددی برای از بین بردن عفونت به صورت موضعی،‌ خوراکی و تزریقی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از این داروها اسید استیک ۱ یا ۲ درصد است که به تنهایی یا همراه با بقیه داروها برای بیماران تجویز می‌شود. در این مطالعه میزان اثربخشی و غلظت مورد نیاز اسید استیک، در مورد تمام میکروارگانیسم‌های پاتوژن موجود در SCOM مورد بررسی قرار گرفته است.مواد و روش‌ها: این مطالعه به روش کارآزمایی بالینی نیمه‌تجربی انجام شد. از ترشحات گوش ۹۶ بیمار مبتلا به SCOM که طی سال ۱۳۸۲ به درمانگاه گوش و حلق و بینی و جراحی سر و گردن بیمارستان میلاد تهران مراجعه کرده بودند، نمونه‌برداری شد. میکروارگانیسم‌های ایزوله شده از این ترشحات در حضور اسید استیک ۱ و ۲ درصد کشت داده شدند. یافته‌ها: از ۱۰۰ نمونه بررسی شده،‌ ۲۰ میکروارگانیسم (۱۹ میکروارگانیسم پاتوژن) ایزوله شد. از این تعداد میکروارگانیسم پاتوژن،‌ ۱۶ مورد باکتری و ۳ مورد قارچ بودند. با اضافه کردن اسید استیک ۱ درصد به محیط کشت، ‌۱۰ مورد از میکروارگانیسم‌ها رشد نکردند (۸ مورد باکتری و ۲ مورد قارچ)،‌ زمانی که از اسید استیک ۲ درصد استفاده شد، هیچ کدام از میکروارگانیسم‌ها رشد ننمودند. نتیجه‌گیری و توصیه‌ها:‌ با توجه به نتایج به دست آمده، می‌توان استفاده از اسید استیک ۲ درصد را به عنوان یک داروی ضد باکتری و ضد قارچ در بیماران مبتلا به SCOM توصیه نمود،‌ اما بهتر است مطالعاتی در زمینه عوارض جانبی استفاده از این ماده نیز انجام گردد.

کلید واژه: اسید استیک، عفونت چرکی مزمن گوش میانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.