ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی کیفیت همبرگر با استفاده از میزان کلاژن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۶

در این مطالعه تعداد ۱۲۰ نمونه از سه نوع همبرگر تجاری با درصد گوشت ۷۰، ۶۰، ۴۰ که توسط چهار کارخانه عمده این نوع فرآورده ها تولید و به بازار مصرف فرستاده شده بودند از نظر میزان اسید آمینه هیدروکسی پرولین، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتیین مورد ارزیابی قرار گرفتند. براساس نتایج حاصله میانگین هیدروکسی پرولین، کلاژن و نسبت کلاژن به پروتیین به ترتیب در مورد همبرگر معمولی با گوشت ۴۰ درصد ۲۲.۴±۱.۲۶ ،۲.۴۳±۰.۱۴ ،۰.۳۰±۰.۰۲، همبرگر ممتاز با گوشت ۶۰ درصد۲۱.۱±۱.۲۹ ،۲.۵۶±۰.۱۵، ۰.۳۳±۰.۰۲ و تاپ برگر با گوشت ۷۰ درصد۳.۰۶±۰.۰ ،۰.۳۸±۰.۰۲ و ۲۳.۷±۰.۹۸ بوده است.براساس داده های بدست آمده و مقایسه آنها با اطلاعات موجود میتوان نتیجه گیری نمود که در نمونه های تجارتی همبرگرهای ایرانی حدود مجاز حداقل در دوران این مطالعه توسط کارخانه های تولید همبرگر چندان رعایت نمی شود.

کلید واژه: کلاژن، کیفیت پروتیینی، همبرگر، هیدروکسی پرولین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.