مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید :

مقاله بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله علمی پزشکی جندی شاپور از صفحه ۳۳۱ تا ۳۳۷ منتشر شده است.
نام: بررسی فلج دوره ای هیپوکالمیک در بیماران مبتلا به پرکاری تیروئید
این مقاله دارای ۷ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله هیپوکالمی
مقاله هیپرتیروئیدی
مقاله فلج

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: شیوع فلج دوره ای هیپوکالمیک در جوامع مختلف، متفاوت گزارش شده است. با توجه به بروز تظاهرات بالینی گوناگون در افراد مبتلا و لزوم درمان آنها، خصوصیات این بیماری در مراجعین به درمانگاه غدد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مورد بررسی قرار گرفته اند.
روش بررسی: در این مطالعه شیوع و خصوصیات فلج دوره ای هیپوکالمیک در ۲۴۱۳ بیمار هایپرتیروئیدی مراجعه کننده به درمانگاه غدد دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز مورد بررسی قرارگرفته است. در بررسی همه بیماران یک پرسشنامه شامل سن، جنس، علت هیپرتیروئیدی، وجود یا عدم وجود افتالموپاتی، عوارض پوستی بیماری گریوز، سابقه فلج،اندام گرفتار حین فلج، علل مستعد کننده حمله، تعداد حملات تا موقع مراجعه، زمان شروع حملات و سطح پتاسیم حین حمله تکمیل گردید.
یافته ها: حدود ۵۲ درصد بیماری گریوز داشتند. ۶۹ درصد از بیماران زن بودند. ۱۹نفر (۰۸ درصد ) سابقه فلج دوره ای هیپوکالمیک در ماه های گرم سال داشتند که همگی مردان مبتلا به بیماری گریوز بودند. سن متوسط آنها ۱۰۷±۳۰۲ سال بود. اختلال ECG و فلج عضلات تنفسی در هیچکدام از بیماران دیده نشد. میانگین پتاسیم سرم در حملات فلج ۲۶±۰۶۷ mEq/L بود. علل مستعد کننده حملات فلج شامل فعالیت شدید بدنی، مصرف کربوهیدرات و شیرینی، عفونت ها و تزریق کورتیکواستروئید بود. در ۹ مورد از بیماران (۴۷۳ درصد) هیچ عامل مستعدکننده ای دیده نشد. در هیچ بیماری پس از درمان موفقیت آمیزپرکاری تیروئید، فلج دوره ای هیپوکالمیک دیده نشد.
نتیجه گیری: فلج دوره ای هیپوکالمیک عمدتا در مردان مبتلا به بیماری گریوز در آب و هوای گرم و پس از قطع درمان آنتی تیروئید اتفاق می افتد. هیچ گونه فلجی پس از درمان موفقیت آمیز هایپرتیروئیدی دیده نشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.