بررسی انتشار موارد مثبت لپتوسپیروز در استان گیلان به روش الیزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی انتشار موارد مثبت لپتوسپیروز در استان گیلان به روش الیزا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی انتشار موارد مثبت لپتوسپیروز در استان گیلان به روش الیزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی انتشار موارد مثبت لپتوسپیروز در استان گیلان به روش الیزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی انتشار موارد مثبت لپتوسپیروز در استان گیلان به روش الیزا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: لپتوسپیروز یکی از شایع ترین بیماری‌های مشترک انسان و حیوان در جهان است که در مناطق گرمسیری و معتدله بیشتر شیوع دارد. تشخیص این بیماری با اتکا به علایم بالینی به دلیل فقدان علایم اختصاصی و تشابه تظاهر بالینی آن با بسیاری از بیماری های حاد باکتریایی یا ویروسی مشکل است، آزمایشگاه نقش مهمی در تشخیص آن دارد و الیزا یک روش سرولوژیکی متداول برای تشخیص آن است. لپتوسپیروز حیوانی در نقاطی از ایران که دامداری غیرمکانیزه و سنتی رواج دارد شایع است ولی‌لپتوسپیروز انسانی فقط در استان گیلان و مازندران شیوع دارد و در استان گیلان آندمیک است.شرایط اقلیمی – آب و هوایی، وفور حیوانات وحشی، رواج‌کشت برنج، فراوانی‌آبهای‌محیطی‌جاری و راکد و بالاخره رواج‌نگهداری ‌حیوانات اهلی ‌به شیوه سنتی ‌همگی‌ ازعوامل شیوع این بیماری در این‌استان‌هستند .
هدف : این مطالعه به منظور تعیین ویژگی های همه گیر شناختی لپتوسپیروز در استان گیلان انجام شد.مواد و روش‌ها : نمونه‌های این مطالعه شامل کلیه افراد مشکوک مراجعه کننده به بیمارستان‌های عمومی استان گیلان بوده است. نمونه گیری خون از این افراد انجام شد و سپس تمام نمونه‌ها با استفاده از کیت الیزا مورد آزمایش قرار شد و موارد مثبت برای تعیین خصوصیات همه‌گیر شناختی این بیماری در این منطقه شناسایی شدند. نتایج: نتایج نشان دادند که توزیع نسبی موارد این بیماری در مردان ۳/۶۲%، در زنان ۳/۲۷% ، در کشاورزان ۸۶%، در ماه های گرم سال (اول خرداد تا پایان شهریور) حدود ۹۰% بوده است. توزیع موارد این بیماری در میانسالگی (سنین ۲۰ تا ۵۰ سالگی) حدود ۶۵% بوده است. توزیع جغرافیایی موارد بیماری در شهرهای بزرگ ناحیه جلگه‌ای استان گیلان که روستاهای زیادتر و جمعیت روستایی انبوه‌تر دارند بیشتر بوده است.نتیجه‌گیری: این بررسی نشان میدهد که اغلب موارد بیماری در افرادی بوده است که به نحوی در شالی کاری دخالت داشتند.

کلید واژه: ایمونوگلوبولین M، ایمونوگلوبولین G، لپتوسپیروز، لپتوسپیروز – همه ‌گیری شناسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.