مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران :

مقاله بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مهندسی منابع آب از صفحه ۲۳ تا ۳۲ منتشر شده است.
نام: بررسی روند تغییرات فراسنج های آب و هوایی در اقلیم نیمه خشک ایران
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تبخیر – تعرق
مقاله دما
مقاله بارندگی
مقاله اقلیم نیمه خشک
مقاله روند زمانی
مقاله ایران

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در مناطق خشک و نیمه خشک مانند کشور ما، عمده ترین عامل مصرف منابع آب تبخیر – تعرق می باشد. لذا، آگاهی از تغییرات آن و سایر فراسنج های اقلیمی نقشی موثر در برنامه ریزی، توسعه و مدیریت منابع آب ایفا می کند. در این پژوهش، روند تغییرات درازمدت تبخیر – تعرق گیاه مرجع، میانگین دما و بارندگی در مقیاس ماهانه مورد بررسی قرار گرفت. بدین منظور، ابتدا کلیه ایستگاههای سینوپتیک ایران با استفاده از روش اقلیم دومارتن اقلیم بندی شدند. این پژوهش در اقلیم نیمه خشک ایران انجام گرفته است که در آن ۱۴ ایستگاه سینوپتیک با دوره آماربرداری دست کم ۳۰ ساله با کاربرد سه روش کم ترین مربعات خطا، من – کندال و والد – ولفویتز مورد بررسی قرار گرفته اند. تبخیر و تعرق گیاه مرجع با کاربرد روش فائو – پنمن – مونتیث محاسبه شده است. نتایج بررسی در کل دوره آماری نشان دادند که به طور میانگین برای فراسنج تبخیر – تعرق ۲۴ درصد ایستگاهها روند مثبت، ۲۹ درصد منفی و ۴۷ درصد بدون روند می باشند. به گونه مشابه، برای فراسنج دما ۲۲ درصد ایستگاهها روند مثبت، ۱۴ درصد روند منفی و ۶۴ درصد فاقد روند هستند. نتایج روند بارندگی نشان داد که بارندگی در بیش تر ایستگاهها فاقد روندی معنی دار است. نتایج کاربرد روش من – کندال با روش کم ترین مربعات خطا، بیش تر مطابقت دارد. با توجه به نتایج بدست آمده می توان اذعان کرد که برخی مناطق در سال های آینده با افزایش دما و تبخیر – تعرق روبه رو خواهند شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.