بررسی نهشته های کواترنر جهت تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب به کمک فن سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: دشت تسوج)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نهشته های کواترنر جهت تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب به کمک فن سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: دشت تسوج) دارای ۳۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نهشته های کواترنر جهت تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب به کمک فن سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: دشت تسوج)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی نهشته های کواترنر جهت تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب به کمک فن سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: دشت تسوج)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی نهشته های کواترنر جهت تعیین مناطق مستعد پخش سیلاب به کمک فن سنجش از دور (RS) و سیستم اطلاعات جغرافیایی (GIS) (مطالعه موردی: دشت تسوج) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات مرتع و بیابان ایران

تعداد صفحات :۳۵

با توجه به شرایط اقلیمی، بخش مهمی از کشور جز مناطق خشک و نیمه خشک بشمار می رود و از ویژگیهای این مناطق علاوه بر قلت بارندگی سالانه، نزول بارشهایی با شدت نسبتا زیاد در مدت کوتاه است که به وقوع سیلاب حجیم و مخرب منجر می گردد. در حال حاضر پخش سیلاب بر آبخوان ها یکی از روشهای مناسب برای مهار و استفاده بهینه از سیلاب و تغذیه مصنوعی آبهای زیرزمینی در مناطق خشک و نیمه خشک بشمار می رود. تعیین مکانهای مناسب جهت پخش سیلاب از اهمیت بسیاری در میزان موفقیت آن دارد که لازم است شناخت کاملی از عرصه های مستعد رسوبهای کواترنر داشته باشیم. پس باید از کلیه خصوصیات سطحی و عمقی آبرفت اطلاع کامل داشت تا بتوان با هزینه کم، آب را در مناسبترین مکان، کنترل و در زمین نفوذ داد تا بدین وسیله علاوه بر جلوگیری از خطرات جبران ناپذیر آن، با تغذیه سفره های زیرزمینی از آب به صورت بهینه و به موقع استفاده نمود. تحقیق حاضر در دشت تسوج در ۱۱۰ کیلومتری شمال غرب شهرستان تبریز با وسعت ۲۵۲ کیلومتر مربع انجام شده است. برای تعیین مکانهای مستعد پخش سیلاب پنج عامل شیب، نفوذپذیری سطحی، قابلیت انتقال، ضخامت آبرفت خشک و کیفیت آبرفت (هدایت الکتریکی آبهای زیرزمینی) انتخاب و مورد بررسی قرار گرفت. پس از تهیه نقشه های عوامل مذکور، نقشه هر یک از آنها در محیط GIS با استفاده از نرم افزار ILWIS 3.0 رقومی و از نظر پخش سیلاب به چهار طبقه خیلی مناسب تا نامناسب کلاسه بندی شدند. سپس به لایه های اطلاعاتی با توجه به میزان اهمیت هر یک در مکان یابی وزن خاصی داده شد و با تلفیق لایه ها در قالب الگوهای Boolean Logic، Index overlay maps و fuzzy logic و مقایسه با عرصه کنترلی (عرصه اجرا شده توسط مرکز تحقیقات منابع طبیعی و امور دام آذربایجان شرقی) نقشه مکانهای مناسب پخش سیلاب در هر الگو بدست آمد. نتیجه تحقیق نشان می دهد که اپراتور gamma=0.5 از الگوی fuzzy logic بیشترین همپوشانی را با عرصه کنترلی داشته و بهترین الگوی تلفیق برای تعیین مکانهای مناسب پخش سیلاب در منطقه مورد مطالعه می باشد.

کلید واژه: پخش سیلاب، نهشته های کواترنر، مکان یابی، الگوهای تلفیق، دشت تسوج

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.