اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر حرارت مرطوب بر روی فعالیت مهار کننده های تریپسین در نخود معمولی، لوبیای سفید و باقلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

در مطالعه حاضر تاثیر حرارت مرطوب در ۱۰۰ درجه سانتیگراد در مدت زمان۰، ۱، ۳، ۶، ۱۲و ۲۴ ساعت بر روی آرد نمونه های نخود، لوبیا و باقلا مورد بررسی قرار گرفت. میزان پروتئین کل در نخود، لوبیا و باقلا در تیمار حرارتی صفر به ترتیب، ۴.۱، ۲۲.۱۸و ۳۰.۵ درصد برآورد گردید. تغییرات میزان پروتئین کل در هر سه نمونه مورد مطالعه که تحت تیمارهای حرارتی با زمانهای متفاوت قرار گرفته بودند، معنی دار نبود. فعالیت مهارکننده های تریپسین در نمونه های حرارت ندیده در بذور نخود، لوبیا و باقلا، به ترتیب ۲۷.۸، ۴۱.۵و ۴۹.۹ میکروگرم در هر گرم آرد نمونه تعیین گردید که در طی تیمارهای حرارتی فوق، کاهش معنی داری را نشان داد. الکتروفورز در ژل پلی اکریلامید در حضور سدیم دو دسیل سولفات (SDS – PAGE) بر روی پروتئین کل نمونه های حرارت دیده و حرارت ندیده بعد از اعمال تیمار آنزیمی انجام گرفت. مقایسه الکتروفوروگرام های بدست آمده نشان داد که، تغییرات شدیدی در کاهش ضخامت و رنگ باندها پروتئینی متناسب با افزایش زمان حرارت دهی ایجاد شده است. این فرایند از غیر فعال شدن مهارکننده های تریپسین ناشی از اعمال حرارت و تاثیر شدید آنزیم تریپسین در هیدرولیز پروتئینهای نمونه بوده است.

کلید واژه: تیمار حرارتی، مهارکننده های تریپسین، الکتروفورز، نخود، لوبیا، باقلا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.