مطالعه اثر کادمیوم کلرید بر پارامترهای رشد، محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها و محتوای قند و پروتئین در گیاهک کلزا( Brassica napus )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه اثر کادمیوم کلرید بر پارامترهای رشد، محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها و محتوای قند و پروتئین در گیاهک کلزا( Brassica napus ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه اثر کادمیوم کلرید بر پارامترهای رشد، محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها و محتوای قند و پروتئین در گیاهک کلزا( Brassica napus )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه اثر کادمیوم کلرید بر پارامترهای رشد، محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها و محتوای قند و پروتئین در گیاهک کلزا( Brassica napus )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه اثر کادمیوم کلرید بر پارامترهای رشد، محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها و محتوای قند و پروتئین در گیاهک کلزا( Brassica napus ) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و سازندگی

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی اثر کادمیوم از پارامترهای رشد و فیزیولوژیک گیاهک کلزا بذرهای تهیه شده پس از استریل شدن، تحت تیمار غلظت های صفر، ۱۰، ۵۰، ۱۰۰، ۵۰۰ میکرومولار کلرور کادمیوم در ظروف پتری قرار گرفتند و پس از هفت روز رشد در شرایط کنترل شده ژرمیناتور، اثرات سمیت این یون بررسی گردید. به این منظور گیاهک های یکسانی از هر نمونه انتخاب و میزان رشد طولی و وزنی همچنین محتوای کلروفیل، کارتنوئیدها، قند و پروتئین اندام های هوایی و ریشه نمونه ها مورد اندازه گیری قرار گرفت. نتایج نشان دهنده کاهش قابل توجه رشد طولی اندامهایی شامل ریشه و محور زیرلپه، همچنین کاهش معنی دار وزن تر و خشک اندامهای گیاهک در غلظت های ۱۰۰ و ۵۰۰ میکرومولار یون کادمیوم بود. مقدار کلروفیل و کارتنوئیدها هم در برگ نمونه های تحت تنش با کادمیوم به طور معنی داری کاهش یافت. میزان پروتئین کل در برگها و ریشه ها با افزایش غلظت کادمیوم تا ۱۰۰ میکرومولار افزایش نشان داد که این افزایش نشان داد که این افزایش می تواند بیانگر افزایش آنزیم های درگیر در مکانیسم دفاعی گیاه و پلی پیتیدهای آنتی اکسیدان باشد. از طرفی مقدار قند در برگهای لپه ای به علت تبدیل قندهای غیر محلول به محلول افزایش نشان داد در حالیکه در ریشه ها کاهش مقدار قند مشاهده شد.

کلید واژه: سمیت کادمیوم، کلزا (Brassica napus)، محتوای کلروفیل و کارتنوئید، محتوای قند و پروتئین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.