مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری :

مقاله ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۸ در مهندسی منابع آب از صفحه ۵۷ تا ۶۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی آب های زیرزمینی دشت بهار همدان از نظر خورندگی و رسوب گذاری
این مقاله دارای ۱۲ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خورندگی
مقاله رسوب گذاری
مقاله شاخص رایزنر
مقاله شاخص لانژیلر
مقاله شاخص پوکوریوس
مقاله دشت بهار

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
یکی از هدف های آبشناسی تامین آب با ویژگی ها و معیارهای کیفی مناسب برای بخش های شرب، کشاورزی و صنعت است. در این راستا، خورندگی و رسوب گذاری آب یکی از مشکلات کیفی آن می باشد که بر شبکه توزیع تاثیری بسزا دارد. بر این مبنا، برای ارزیابی خورندگی و رسوب گذاری منابع آب زیرزمینی دشت بهار از سه شاخص رایزنر، لانژیلر و پوکوریوس استفاده شد. با توجه به بررسی انجام شده در سطح آب های زیرزمینی دشت بهار، تمایل به رسوب گذاری و خورندگی در آن با غالبیت رسوب گذاری وجود دارد. در ارزیابی رسوب گذاری نمونه ها مشخص گردید که این مشکل در قنات ها کم تر از سایر منابع است؛ این کاهش به دلیل حذف بخشی از مسیر جریان با نقب زدن به عنوان کوره قنات است. بر اساس شاخص رایزنر، در ۹۵۷ درصد از نمونه های آب چاه تمایل به رسوب گذاری مشاهده گردید در حالی که بر اساس شاخص پوکوریوس، در ۵۳۲ درصد از نمونه ها مقدار نمایه پوکوریوس کم تر از ۶ بوده که در این حالت نمونه آب دارای توان رسوب گذاری می باشد. بررسی نوع و رخساره آب ها نشان می دهد که که ۷۰ درصد از نمونه ها دارای نوع بی کربنات کلسیم، ۱۴ درصد دارای بی کربنات سدیک، ۴ درصد سولفات کلسیک، ۵ درصد بی کربنات منیزیک، ۴ درصد سولفات سدیک و ۳ درصد کلراید کلسیک است. نتایج نشان دادند که شاخص لانژیلر کارایی لازم را جهت بررسی رسوب گذاری و خورندگی نمونه آب ندارد. در مجموع، منابع آب زیرزمینی دشت بهار در محدوده کم تا متوسط رسوب گذاری و خورندگی قرار دارند، لیکن رسوب گذاری در سامانه آبرسانی نسبت به خورندگی محسوس تر است که سبب کاهش سطح مقطع جریان شده و افت های مسیر را در پی دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.