بررسی صحت ادعای مدعیان مبتلا به صرع در سربازان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی صحت ادعای مدعیان مبتلا به صرع در سربازان دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی صحت ادعای مدعیان مبتلا به صرع در سربازان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی صحت ادعای مدعیان مبتلا به صرع در سربازان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی صحت ادعای مدعیان مبتلا به صرع در سربازان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله طب نظامی

تعداد صفحات :۵

مقدمه: بیماری صرع یکی از شایع‌ترین بیماری‌های اعصاب می‌باشد که حدود ۲-۱ درصد جمعیت دنیا به آن مبتلا هستند. تشخیص بیماری صرع در یک فرد به دلیل تاثیر بر جنبه‌های مختلف زندگی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این اهمیت در مورد سربازان به دلایل مسایل جانی، حفاظتی و امنیتی از حساسیت خاصی برخوردار می‌شود و فرد مبتلا به صرع تایید شده از سربازی معاف می‌گردد. لذا، در این مطالعه درصد صحت تشخیص مورد بررسی قرار گرفته است.
مواد و روش کار: این تحقیق یک مطالعه گذشته‌نگر است که روی پرونده ۱۱۳ نفر از سربازان مدعی ابتلا به بیماری صرع انجام شده است. این افراد در سال‌های ۱۳۸۲-۱۳۷۵ جهت اثبات بیماری به بیمارستان بقیه‌ا…«عج» مراجعه نموده بودند. ابتدا پرسشنامه تهیه و با مراجعه به پرونده‌های موجود در بایگانی بیمارستان، اطلاعات استخراج و تکمیل گردید. اطلاعات فردی شامل نوع حملات، نتیجه نوار مغز، مشاوره روانپزشکی، تشخیص نهایی مشخص و با برنامه SPSS11 و روش‌های آماری مورد آنالیز قرار گرفت.
نتایج: میانگین سن بیماران ۲۰±۲ سال بود و در فاصله سنی ۲۵-۱۹ قرار داشتند. متوسط روزهای بستری ۸±۲ روز بود که ۵۷ درصد بین ۱۰-۶ روز بستری بودند. فراوانی صرع در سربازان بستری شده در این مطالعه با شکایت تشنج ۱/۵۷ درصد بود. بیشترین نوع صرع، جنرالیزه و بیشترین نوع حملات تونیک-کلونیک بود. ۶۱ درصد از بیماران صرعی ارجاع شده نوار مغزی نرمال داشتند. سایر تشخیص‌های مطرح شده عبارت بودند از: صرع کاذب (۱۲ درصد)، افسردگی (۹ درصد)، سردرد (۵ درصد) و‌ سنکوپ (۹/۰ درصد). ۸ درصد سالم بودند و ۸ درصد بیماران نیز به تشخیص قطعی نرسیدند.
بحث: با توجه به نتایج این مطالعه، مشخص شد که برای اثبات صرع در سربازان احتیاج به امکانات تشخیصی دقیق‌تر و کم‌هزینه‌تری می‌باشد. توصیه می‌شود مسئولین بهداشت و درمان جهت تهیه امکانات تشخیصی دقیق‌تر اقدام نمایند.

کلید واژه: صرع، سرباز، تمارض

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.