دیسپلازی سپتواپتیک – معرفی یک مورد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دیسپلازی سپتواپتیک – معرفی یک مورد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دیسپلازی سپتواپتیک – معرفی یک مورد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دیسپلازی سپتواپتیک – معرفی یک مورد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دیسپلازی سپتواپتیک – معرفی یک مورد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: دیسپلازی سپتواپتیک (septo-optic dysplasia) یک سندرم شامل دیس ژنزی عصب اپتیک و سپتوم پلوسیدوم است. این سندرم بر اساس یافته­های جنین شناختی و آسیب شناسی عصبی به دو گروه تقسیم می شود که وجه تمایزشان، وجود یا عدم شیزنسفالی می باشد. همچنین در بسیاری از این بیماران (حدود دوسوم) اختلال عملکرد هیپوتالاموس و هیپوفیز به برخی بیماری های غدد درون ریز از قبیل هیپوتیروییدیسم، دیابت بیمزه و کمبود ایزوله هورمون رشد منجر می شود. اگر این سندرم با دیسپلازی کورتکس مغز همراه باشد، به آن سپتو اپتیک دیسپلازی­ پلاس(septo, ptic dysplasia plus) گفته می شود.
معرفی بیمار: در این مقاله، دختر ۲ ساله ای معرفی می شود که با فقدان بینایی، پرنوشی و پرادراری مراجعه کرده و هنوز قادر به ایستادن نبود. والدین وی از ۲ ماهگی متوجه مشکل بینایی وی شده بودند. در معاینه عصبی یک همی پارزی سمت راست و در معاینه چشم، فرورفتگی دو طرفه به همراه هیپوپلازی دیسک های اپتیک مشهود بود. در سی تی اسکن مغز، هولوپروزنسفالی لوبار به همراه ونتریکولومگالی و در ام.آر.آی دیسپلازی سپتواپتیک به همراه آتروفی اعصاب اپتیک و کیاسمای اپتیک دو طرف و فقدان سپتوم پلوسیدوم گزارش گردید.
نتیجه گیری: معرفی این بیمار نشانگر وجود چالش هایی در تقسیم بندی سندرم دیسپلازی سپتواپتیک، و استفاده مناسب از ام.آر.آی در کودکان دچار تاخیر نکاملی و فقدان سپتوم پلوسیدوم جهت تشخیص و درمان بموقع مالفورماسیون های همراه می باشد.

کلید واژه: دیسپلازی سپتواپتیک، سپتوم پلوسیدوم، آتروفی عصب اپتیک، دیابت بیمزه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.