اثر درمانی استرپتوکیناز در ترومبوز شریان فمورال بدنبال کاتتریسم قلبی در کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر درمانی استرپتوکیناز در ترومبوز شریان فمورال بدنبال کاتتریسم قلبی در کودکان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر درمانی استرپتوکیناز در ترومبوز شریان فمورال بدنبال کاتتریسم قلبی در کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر درمانی استرپتوکیناز در ترومبوز شریان فمورال بدنبال کاتتریسم قلبی در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر درمانی استرپتوکیناز در ترومبوز شریان فمورال بدنبال کاتتریسم قلبی در کودکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: یکی از عوارض مهم کاتتریسم قلب انسداد عروق و ترومبوز شریانی می‌باشد که نیازمند اقدامات درمانی اورژانس است و با مداخله به روش جراحی و یا استفاده از داروهای ترومبولیتیک می‌توان از موربیدیتی آن تا حد زیادی کاست. پژوهش حاضر اثر درمانی استرپتوکیناز را در برطرف نمودن انسداد عروق پس از کاتتریسم قلب در کودکان مورد بررسی قرار می‌دهد.
روش مطالعه: این مطالعه که به صورت نیمه تجربی در ۳۳ بیمار از ۴۰۰ بیمار که تحت کاتتریسم قلبی از فروردین ۱۳۸۰ لغایت آذرماه ۱۳۸۳ قرار گرفته‌اند انجام شد، محدوده سنی بیماران دچار عارضه انسداد عروقی در این مطالعه ۵/۲ تا ۷۲ ماه بود. سر انجام آن دسته از بیمارانی وارد این مطالعه شدند که دچار علایم انسداد عروق در اندام تحتانی شده و با اقدامات درمانی حمایتی طی ۴ ساعت اول پس از کاتتریسم علایم انسداد برطرف نگردید. در نهایت این ۳۳ بیمار تحت درمان با استرپتوکیناز ساخت کارخانه Biotec Heber قرار گرفتند ابتدا دارو با دوز ۲۰۰۰ واحد به ازاء هر کیلوگرم وزن به صورت Loading طی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه انفوزیون شد و سپس تداوم درمان با دوز ۱۰۰۰ واحد به ازاء هر کیلوگرم وزن در ساعت انجام گرفت. پس از کنترل برقراری نبض با پالس اکسی متری به تدریج از میزان انفوزیون کاسته و طی ۲ تا ۳ ساعت انفوزیون قطع ‌شد. در نیمی از بیماران به منظور پیشگیری از عوارض دارو از H2 بلوکر و کورتیکواسترویید استفاده شد.
یافته­ها: در این‌ پژوهش‌میانگین ‌سن‌ بیماران (۱۸.۹±)۱۹.۱ ماه و میانگین وزن بیماران (۴.۱±)۷.۹ کیلوگرم، و میانگین مدت زمان انفوزیون استرپتوکیناز (۱۲.۴±)۱۷.۰ ساعت بود. بین زمان انفوزیون استرپتوکیناز و وزن کودکان در بازگشت نبض شریانی رابطه معنی‌داری وجود داشت (P<0.049). همچنین بین مدت انفوزیون استرپتوکیناز و سن بیماران نیز رابطه معنی‌داری وجود داشت بدین صورت که هر چه سن کمتر از ۱۲ ماه بود مدت انفوزیون استرپتوکیناز بیشتر بود(P<0.039) . مدت زمان انفوزیون استرپتوکیناز و نوع ضایعه قلبی نیز رابطه معنی‌داری داشتند بدین شکل که در بیماران با ضایعه کمپلکس مدت انفوزیون استرپتوکیناز بیشتر از ۲۴ ساعت بود (P<0.049). بین جنس بیماران و مدت زمان انفوزیون استرپتوکیناز از نظر آماری رابطه معنی‌داری وجود نداشت. همچنین بیشترین عوارض انفوزیون استرپتوکیناز در این مطالعه به ترتیب نشت خون موضعی (۵/۲۷%) و هماتوم (۵/۲۴%) بود.
نتیجه­گیری: استرپتوکیناز تقریبا در همه موارد انسداد عروق در محل کاتتریسم قلبی را برطرف نمود و می­تواند به­عنوان جانشین مناسبی به ویژه در شیرخواران برای کاتتر فوگارتی جهت برداشت لخته از محل کاتتریسم قلب باجراحی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: کاتتریسم، ترومبوز، استرپتوکیناز، کودکان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.