بررسی ارزش سیستوسونوگرافی در تشخیص برگشت ادراری از مثانه به حالب در کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارزش سیستوسونوگرافی در تشخیص برگشت ادراری از مثانه به حالب در کودکان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارزش سیستوسونوگرافی در تشخیص برگشت ادراری از مثانه به حالب در کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارزش سیستوسونوگرافی در تشخیص برگشت ادراری از مثانه به حالب در کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارزش سیستوسونوگرافی در تشخیص برگشت ادراری از مثانه به حالب در کودکان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله بیماریهای کودکان ایران

تعداد صفحات :۸

هدف: یک درصد کودکان و ۳۰ تا ۵۰ درصد کودکان مبتلا به عفونت ادراری مبتلا به ریفلاکس وزیکواورترال هستند. ریفلاکس نفروپاتی عامل خطر مهمی برای ایجاد پیلونفریت و یکی ازعوامل مهم هیپرتانسیون و نارسایی مزمن کلیه در کودکان می باشد. از آنجایی که امروزه در تشخیص برگشت ادراری استفاده از روش هایی که دارای رادیاسیون کمتر باشد توصیه می شود، ما در این مطالعه برآن شدیم که از روشی بدون اشعه یعنی سیستوسونوگرافی برای تشخیص بیماران مبتلا به برگشت ادراری استفاده کرده و دقت آن را با رادیونوکلید سیستوگرافی مقایسه کنیم.
روش مطالعه: در این مطالعه ۲۵ کودک با احتمال ریفلاکس را در بیمارستان لبافی نژاد در سال ۱۳۸۲ مورد ارزیابی قرار گرفت. به طور همزمان سیستوسونوگرافی و رادیونوکلید سیستوگرافی در بیماران انجام و شیوع و شدت ریفلاکس را در این دو روش با هم مقایسه شد. در این مطالعه رادیونوکلید سیستوگرافی به عنوان استاندارد طلایی تشخیص برگشت ادراری در نظر گرفته شد.
یافته ها: ریفلاکس در ۸ بیمار با سیستوسونوگرافی و در ۹ بیمار با رادیونوکلید سیستوگرافی تشخیص داده شد. یک بیمار که ریفلاکس وی در رادیونوکلید سیستوگرافی تشخیص داده شد در سیستوسونوگرافی تشخیص داده نشد و دو بیمار که ریفلاکس وی در سیستوسونوگرافی تشخیص داده شد، در رادیونوکلید سیستوگرافی تشخیص داده نشد. تشخیص ریفلاکس در این دو روش با هم قابل قیاس بود (r=0.728، p=0.000). همچنین گریدهای ریفلاکس در این دو تکنیک تصویربرداری هم قابل قیاس بود (r=0.724، p=0.000). بر این اساس اختصاصیت این روش ۸۸% و حساسیت آن ۸۷% محاسبه شد. دقت تست ۸۸% (ارزش اخباری منفی معادل ۷۷% و ارزش اخباری مثبت معادل ۹۴%) برآورد شد.
نتیجه گیری: سیستوسونوگرافی به عنوان روش غربالگری و همچنین تشخیص ریفلاکس در دوران پیگیری ارزشمند است و نتایج آن قابل مقایسه با سیستوگرافی رادیونوکلید است.

کلید واژه: ریفلاکس، سیستوسونوگرافی، رادیونوکلید سیستوگرافی، حساسیت، اختصاصیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.