مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان :

مقاله مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۳۵۹ تا ۳۶۴ منتشر شده است.
نام: مقایسه مدل رگرسیون لجستیک چندسطحی با رگرسیون لجستیک معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر کودکان
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله مدل چندسطحی
مقاله رگرسیون لجستیک
مقاله ساختار سلسله مراتبی
مقاله گواتر

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف این مطالعه مقایسه عملکرد رگرسیون لجستیک چندسطحی و معمولی در تعیین عوامل مرتبط با گواتر در کودکان با توجه به ساختار سلسله مراتبی داده ها می باشد.
مواد و روش ها: آزمودنی های مطالعه شامل ۳۵۷۴۷ دانش آموز ۱۰-۸ ساله ساکن ۳۰ استان کشور بودند و داده ها توسط پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای و خوشه ای جمع آوری شدند. وضعیت گواتر، جنس، محل سکونت، ارتفاع از سطح دریا و شیوه نگهداری نمک یددار در خانواده ها ثبت شد. مدل چندسطحی برای تحلیل داده ها استفاده و با یافته های حاصل از رگرسیون لجستیک معمولی مقایسه شد.
یافته ها: مطالعه نشان داد که ۷۴/۵% دانش آموزان دارای گواتر بودهاند در رگرسیون لجستیک دوسطحی، واریانس در سطح دوم (شهرستان) ۰۹۴۱ با خطای معیار (p<0.001) 0.092 و نسبت شانس ارتفاع از سطح دریا ۱۲۷ (۱۶۲ و ۰۷۸) به دست آمد. در رگرسیون سه سطحی نسبت شانس ابتلا به گواتر در دانش آموزان دختر ۱۰۸ (۱۳۴ و ۱۰۴) و روستایی ۱۳۶ (۱۴۷ و ۱۲۴) معنی دار بود. مقدار واریانس در سطح سوم (استان ها) ۱۰۳۱ با خطای معیار ۰۲۸۷ برآورد شد (p<0.001).
نتیجه گیری: یافته ها نشان داد استفاده از مدل رگرسیون کلاسیک منجر به کم برآوردی واریانس برآورد متغیرها نسبت به مدل های دوسطحی و سه سطحی می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.