تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی هیپرپاراتیروئیدی اولیه مقایسه دو دهه ۶۷-۱۳۵۷ و ۷۸-۱۳۶۸ (بیمارستان امام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی هیپرپاراتیروئیدی اولیه مقایسه دو دهه ۶۷-۱۳۵۷ و ۷۸-۱۳۶۸ (بیمارستان امام) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی هیپرپاراتیروئیدی اولیه مقایسه دو دهه ۶۷-۱۳۵۷ و ۷۸-۱۳۶۸ (بیمارستان امام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی هیپرپاراتیروئیدی اولیه مقایسه دو دهه ۶۷-۱۳۵۷ و ۷۸-۱۳۶۸ (بیمارستان امام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی هیپرپاراتیروئیدی اولیه مقایسه دو دهه ۶۷-۱۳۵۷ و ۷۸-۱۳۶۸ (بیمارستان امام) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: هیپرپاراتیروئیدی اولیه primary hyperparathyroidism (pHPT) بیماری نسبتا شایعی به شمار می رود. بسیاری از تظاهرات کلینیکی آن نظیر گرفتاری استخوانی ممکن است با تغییرات طبیعی ناشی از افزایش سن اشتباه گردد. در ۲۵ سال گذشته طیف کلینیکی بیماری به طور قابل توجهی تغییر کرده انتظار می رود طیف بالینی pHPT در ایران نیز تغییر کرده باشد. لذا بر آن شدیم تا با بررسی تابلوی بالینی و علایم آزمایشگاهی تغییر طیف بالینی را در این بیماری مطالعه نماییم.
مواد و روشها: با مراجعه به واحد بایگانی بیمارستان امام خمینی تهران ۴۷ مورد بیمار مبتلا به pHPT در طی سالهای ۱۳۷۸-۱۳۶۸ به طور گذشته نگر مورد مطالعه قرار گرفتند و در نهایت نتایج به دست آمده با مطالعه انجام شده در سال ۱۳۶۷-۱۳۵۷ مقایسه گردید.
یافته ها: تعداد کل بیماران ۴۷ نفر (۴۴ زن و ۳ مرد) بود. محدوده سنی بین ۷۰-۱۱ با میانگین سنی ۳۸±۱۶ سال و حداکثر ابتلا به دهه پنجم بود. علل مراجعه به ترتیب شیوع عبارت بودند از درد منتشر استخوانی و ضعف و درد مفاصل (۵۷.۵ درصد)، شکستگی پاتولوژیک (۱۰.۸)، سنگ کلیه (۸.۵ درصد)، Giant Cell Lesion (2 درصد)، علایم هیپرکلمی شامل درد شکم، تهوع، استفراغ، یبوست، خارش، پارستزی (۸.۵ درصد). در ۱۲.۵ درصد نیز بیماری بدون وجود علایم اختصاصی کشف گردید و به طور کلی درگیری شدید استخوانی شامل شکستگی های پاتولوژیک، دفورمیتی استخوانی، و Giant Cell Lesion در ۴۴.۶۷ درصد و بیماری شدید کلیوی شامل سنگ کلیه و نارسایی کلیه در ۲۳.۴ درصد موارد وجود داشت. آلکالن فسفاتاز به طور متوسط تا ۵ برابر طبیعی افزایش داشت.
نتیجه گیری و توصیه ها: به طور کلی طیف بالینی در pHPT بسیار متغیر است. با آگاهی بیشتر از بیماری و استفاده گسترده تر از تست های غربالگری کلسیم سرم می توان بیماری را در مراحل اولیه و بدون عوارض استخوانی و کلیوی تشخیص داد. لذا انتظار می رود با آگاه سازی باز هم بیشتر پزشکان در این زمینه مقدمات کشف بیشتر این بیماری در مراحل بدون علامت فراهم آید.

کلید واژه:

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.