مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال :

مقاله تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۹ در مجله غدد درون ریز و متابولیسم ایران از صفحه ۴۰۱ تا ۴۰۸ منتشر شده است.
نام: تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان تغییرات هورمون استروژن و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی در زنان یائسه غیرفعال
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تمرین هوازی فزاینده
مقاله استروژن
مقاله زنان یائسه غیرفعال

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه: هدف از انجام این پژوهش بررسی تاثیر هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده بر میزان استروژن خون و برخی عوامل اثرگذار بر توده استخوانی (کلسی تونین، پاراتورمون، کلسیم و فسفر خون، و کلسیم و فسفر ادرار) در زنان یائسه غیرفعال بود.
مواد و روش ها: ۲۰ زن یائسه با میانگین سن ۹۹/۰±۵۱ سال، قد ۰۹/۱±۰۵/۱۶۴ سانتی متر و وزن ۸۵/۰±۳۰/۶۷ کیلوگرم که هیچ فعالیت منظم ورزشی در برنامه روزانه خود نداشتند، به طور داوطلبانه در این پژوهش شرکت کردند. آزمودنی ها به طور تصادفی به دو گروه تجربی (۱۰=تعداد) و شاهد (۱۰=تعداد) تقسیم شدند. تمرین های گروه تجربی شامل هشت هفته دویدن هوازی تناوبی و هر هفته سه جلسه با شدت و مدت فزاینده بود. قبل و بعد از دوره تمرینی از آزمودنی ها نمونه خون و ادرار گرفته شد. از نمونه خون، میزان هورمون های استروژن، کلسی تونین، پاراتورمون، کلسیم و فسفر و از نمونه ادرار، میزان کلسیم و فسفر اندازه گیری شد.
یافته ها: هشت هفته فعالیت هوازی و فزاینده تغییر معنی داری در میزان هورمون های استروژن (از ۲۲/۴±۶/۱۷ به ۶۴/۸±۹/۲۷ پیکوگرم بر میلی لیتر) و پاراتورمون (از ۵۸/۳±۸/۲۰ به ۹۸/۱±۲/۱۹ پیکوگرم بر میلی لیتر)، کلسیم خون (از ۲۴/۰±۴۴/۹ به ۷۱/۰±۸/۸ میلی گرم درصد)، فسفر خون (از ۳۸/۰±۸۷/۳ به ۲۵/۰۰۲۵±۲۳/۴ میلی گرم درصد) و فسفر ادرار (از ۴۳/۴±۲۲/۶۱ به ۶/۱۰±۱۶/۴۲ میلی گرم درصد) ایجاد نمود اما تغییر معنی داری در میزان هورمون کلسی تونین (از ۳۶/۳±۹۴/۳ به ۹۶/۱±۸۴/۴ پیکوگرم بر میلی لیتر) و کلسیم ادرار (از ۶۸/۰±۷۴/۹ به ۳۰/۱±۹۳۵ میلی گرم درصد) مشاهده نشد.
نتِیجه گیری: با توجه به یافته های به دست آمده به نظر می رسد فعالیت بدنی منظم و طولانی مدت به ویژه تمرین هایی که با تحمل وزن بدن همراه است، می تواند در افزایش هورمون استروژن به عنوان مهم ترین عامل در پیشگیری از بروز پوکی استخوان، هم چنین حفظ املاح استخوانی (کلسیم و فسفر خون) و تغییر در هورمون های اثرگذار بر این املاح (کلسی تونین و پاراتورمون) موثر واقع شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.