بررسی فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی دربخش مراقبت های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان درسال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی دربخش مراقبت های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان درسال ۱۳۸۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی دربخش مراقبت های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان درسال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی دربخش مراقبت های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان درسال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی دربخش مراقبت های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان درسال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: عفونت های بیمارستانی یکی از معضلات قرن حاضربوده و به نحو چشمگیری باعث بیماری ومرگ شده وهزینه های بالایی را به بیمار بستری تحمیل می کنند. باتوجه به شیوع عفونت های بیمارستانی و اهمیت آن، این پژوهش باهدف تعیین فراوانی ابتلا به عفونت‌های ادراری بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان شفیعیه شهر زنجان طی دی ماه ۱۳۸۲ تا پایان تیر ماه ۱۳۸۳ انجام گرفت.
روش بررسی: این مطالعه توصیفی بر روی ۱۵۰ بیمار بستری در بخش مراقبت‌های ویژه که دارای سوند ادراری و واجد شرایط ورود به مطالعه بودند (عدم عفونت ادراری به هنگام بستری و نیاز به سوند فولی)، انجام شد. برای تمامی نمونه‌های پژوهش در بدو ورود به بخش و سپس هر ۴۸ تا ۷۲ ساعت تا هنگام ترخیص کشت ادرار انجام شد و پرسش‌نامه مشخصات دموگرافیک، تعیین شدت بیماری (آپاچیII ) برای بیماران تکمیل گردید. جهت تعیین اعتبار ابزار گردآوری داده‌ها از روش اعتبار محتوی و برای تعیین پایایی معیار آپاچی II از روش پایایی توافق ارزیاب‌ها استفاده شد و برای پایایی نتایج کشت ادرار تمامی نمونه‌های کشت ادرار توسط یک نفر و در یک آزمایشگاه و با روش یکسان انجام شد. اطلاعات با استفاده از آمار توصیفی و تحلیلی (آزمون‌های تی و کای دو) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. میزان ابتلا به عفونت ادراری بیمارستانی، میکروارگانیسم‌های شایع و رابطه بین شدت بیماری، مدت بستری، جنس و سن با بروز عفونت تعیین شد.
یافته‌ها: فراوانی ابتلا به عفونت‌‌های ادراری بیمارستانی در بخش مراقبت‌های ویژه تحت بررسی ۲۵ درصد بود. شایع‌ترین میکروارگانیسم‌های مولد عفونت ادراری بیمارستانی به ترتیب عبارت بودند از: اشرشیا کولی (۵۰ درصد)، استافیلوکوک (۵/۱۷ درصد)، کلبسیلا (۵/۷ درصد)، عفونت‌های قارچی (۵ درصد) وانتروباکتر(۵/۲ درصد). بین جنس مونث، افزایش مدت بستری و طول مدت داشتن سوند ادراری با بروز عفونت اختلاف آماری معنی‌داری مشاهده شد (P=0.05). بین افزایش سن و بروز عفونت ادراری بیمارستانی اختلاف آماری معنی داری مشاهده نشد.
نتیجه‌گیری: براساس یافته‌های تحقیق جنس مونث، افزایش مدت بستری و مدت داشتن سوند ادراری به طور معنی‌‌داری با بروز عفونت ادراری درارتباط بود. به کار گیری سیاست‌های پیشگیری همانند استفاده از سوند در موارد ضروری، به کارگیری روش‌های آسپتیک در انجام روش‌های درمانی و پرستاری، مجزا کردن بیماران دارای سوند و اجرای برنامه‌های کنترل عفونت پیشنهاد می‌گردد.

کلید واژه: عفونت اکتسابی بیمارستانی، عفونت ادراری بیمارستانی، بخش مراقبت‌های ویژه، زنجان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.