بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه انیسون


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه انیسون دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه انیسون  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه انیسون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه گیاه انیسون :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۲

به منظور مطالعه تاثیر مقادیر مختلف ازت و فسفر بر عملکرد و میزان اسانس دانه انیسون (Pimpinella anisum) این آزمایش گلدانی با ۱۲ تیمار شامل مقادیر مختلف ازت به فرم اوره در سه سطح N0 (بدون ازت)، N30 (30 کیلوگرم ازت در هکتار معادل ۰.۱۱ گرم ازت در گلدان( و N60 60) کیلوگرم ازت در هکتار معادل ۰.۲۳ گرم ازت در گلدان( و مقادیر فسفر به فرم سوپر تریپل در چهار سطح P (بدون فسفر)، P30 30) کیلوگرم فسفر در هکتار معادل ۰.۱۱ گرم فسفر در گلدان(، P60 60) کیلوگرم فسفر در هکتار معادل ۰.۲۳ گرم فسفر در گلدان( و P90 90) کیلوگرم فسفر در هکتار معادل ۰.۳۵ گرم فسفر در گلدان( به صورت فاکتوریل با طرح پایه کاملا تصادفی با پنج تکرار به اجرا در آمد. نتایج آزمایش نشان داد که بین سطح مختلف ازت، فسفر و اثر متقابل ازت و فسفر بر عملکرد دانه انیسون اختلاف معنی داری در سطح آماری %۱ وجود دارد، بطوریکه حداکثر میزان عملکرد دانه مربوط به تیمار N60 و P60 می باشد. با توجه به اینکه از نظر مقایسه میانگین ها بین تیمارهای P60 و P90 از نظر آماری تفاوت معنی داری وجود نداشت می توان نتیجه گرفت بیشترین میزان عملکرد با مصرف ۶۰ کیلوگرم در هکتار ازت و فسفر حاصل می شود. اسانس دانه با استفاده از روش تقطیر با آب استخراج و اندازه گیری شد و نتایج نشان داد که افزودن کودهای ازته و فسفره تاثیری بر درصد اسانس دانه نداشته و در مقایسه میانگین بین تیمارها از نظر آماری تفاوت معنی داری وجود ندارد. در مورد عملکرد اسانس (مقدار اسانس در واحد سطح) نتایج حاکی از وجود اختلاف معنی داری در سطح آماری %۱ بین تیمارها بود، بطوریکه بیشترین مقدار اسانس مربوط به تیمارهای N60 و P60 می باشد. از طرف دیگر مقایسه میانگین تیمارها نشان داد اختلاف معنی داری از نظر آماری بین تیمارهای P60 و P90 وجود ندارد.

کلید واژه: انیسون، اسانس، عملکرد دانه، ازت، فسفره

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.