آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن آثار تثبیت گرمایی بر کیفیت و میزان استحصال روغن زیتون :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۹
میوه زیتون آنزیمهایی مانند لیپاز، لیپوکسیژناز، و پلیفنولاز را داراست که میتوانند بر کیفیت روغن آن اثر بگذارند. برای میوههای نگهداری شده بمدت ۱۵ روز در دمای محیط اثر تثبیت در دمای °C 92 زمانهای ۱، ۲، ۳، ۴، ۵ و ۶ دقیقه بر کیفیت روغن، میزان روغن به مقدار کلروفیل و پلیفنولها مطالعه شد. نتایج نشان داد تیمار گرمایی کاهش اسیدیته می شود و با افزایش مدت تیمار گرمایی میوهها، مقدار کلروفیل روغنهای استحصالی بالا می رود که باعث زیادی پروکسید می شود. تثبیت ناکافی موجب کاهش پلیفنولهای تام روغنهای استخراج شده از میوههای نگهداری شده و نشده شد. تیمارهای گرمایی و طول مدت نگهداری میوه بر میزان استخراج روغن در سطح ۱درصد اثر معناداری داشت؛ ولی این دو عامل در سطح ۵ درصد اثر متقابلی بر میزان استخراج نداشتند. با افزایش مدت تیمار گرمایی و نیز با افزایش زمان نگهداری میوه، میزان استخراج روغن افزایش یافت.
کلید واژه: لیپاز، لیپوکسیژناز، پلیفنولاز، روغن زیتون، کلروفیل، کیفیت روغن
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.