بررسی تاثیر جراحیهای مغز و اعصاب بر پارامترهای همودینامیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر جراحیهای مغز و اعصاب بر پارامترهای همودینامیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر جراحیهای مغز و اعصاب بر پارامترهای همودینامیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر جراحیهای مغز و اعصاب بر پارامترهای همودینامیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر جراحیهای مغز و اعصاب بر پارامترهای همودینامیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: با توجه به اینکه در جریان بیهوشی عمومی بیماران تحت اعمال جراحی مغز و اعصاب، تغییر در معیارهای همودینامیک بدن (فشارخون شریانی، تعداد ضربان قلب، ریتم قلب، فشار ورید مرکزی و فشار- شریان ریوی) می تواند سطح فشار داخل جمجمه و بالطبع وضعیت ساختمانهای داخل جمجمه را تغییر دهد و در بیهوشی های عمیق جریان خون مغزی وابسته به فشار، لذا با هدف تعیین میزان این تغییرات، پژوهش حاضر در اتاق عمل بیمارستان نقوی کاشان از دیماه ۱۳۷۷ تا خرداد ۱۳۷۸ انجام گرفت.
مواد و روشها: پژوهش حاضر به روش نیمه تجربی بر روی ۱۱۲ بیمار انجام پذیرفت که پس از معاینات فیزیکی توسط متخصصین جراحی مغز و اعصاب و بیهوشی، معیارهای (فشار خون سیستولی و دیاستولی، تعداد و ریتم ضربان قلب توسط دستگاه مانیتورینگ الکتروکاردیوگرام و کاف فشارسنج بازویی بررسی و نقش عواملی نظیر سن، جنس، نوع عمل، مدت جراحی و وضعیت حین عمل در تغییر پارامترهای فوق تعیین گردید.
یافته ها: از مجموع ۱۱۲ بیمار مورد بررسی، ۷۰ نفر مرد (%۶۲.۵) و ۴۲ نفر زن (%۳۷.۵) بودند. بیشترین فراوانی در رده سنی بالای ۴۰ سال بود. مقادیر تغییرات همودینامیک در مردان بیشتر از زنان مشاهده شد و معیارهای فوق در رده سنی بالای ۴۰ سال و جراحیهای روی ستون فقرات و در پوزیشن دمر و نیز اعمال جراحی طولانی تر از دو ساعت تغییر قابل توجه تری نشان داد. نتایج آزمونها نشان داد که تغییرات در فشار خون سیستولیک و دیاستولیک حین القا بیهوشی نسبت به قبل از آن نظر طول مدت عمل و پوزیشن حین جراحی و نیز تغییر در ضربان قلب حین القا بیهوشی نسبت به قبل از آن بر حسب جنس دارای اختلاف معنی داری است.
نتیجه گیری و توصیه ها: تغییر در پارامترهای همودینامیک در جراحیهای مغز و اعصاب مطرح است که این تغییرات بسته به نوع، مدت و پوزیشن جراحی متفاوت می باشد، انجام تحقیقات تجربی برای تعیین تاثیر هر یک از عوامل فوق بر تغییر در پارامترهای همودینامیک توصیه می شود.

کلید واژه: فشار خون دیاستولیک، فشار خون سیستولیک، تعداد ضربان قلب، ریتم قلب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.