بررسی اثر دمای بهاره سازی بر تغییرات کمی و الکتروفورزی پروتیین های محلول برگ ارقام بهاره و پاییزه کلزا (Brassica napus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر دمای بهاره سازی بر تغییرات کمی و الکتروفورزی پروتیین های محلول برگ ارقام بهاره و پاییزه کلزا (Brassica napus) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر دمای بهاره سازی بر تغییرات کمی و الکتروفورزی پروتیین های محلول برگ ارقام بهاره و پاییزه کلزا (Brassica napus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر دمای بهاره سازی بر تغییرات کمی و الکتروفورزی پروتیین های محلول برگ ارقام بهاره و پاییزه کلزا (Brassica napus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر دمای بهاره سازی بر تغییرات کمی و الکتروفورزی پروتیین های محلول برگ ارقام بهاره و پاییزه کلزا (Brassica napus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم کشاورزی و منابع طبیعی

تعداد صفحات :۱۰

تغییرات کمی و الگوهای الکتروفورزی پروتیین های محلول برگی ارقام پاییزه و بهاره کلزا در دمای بهاره سازی (۴ درجه سانتی گراد) بررسی شد. بذور در اتاقک رشد در دمای شب / روز (۱۵.۱۰ درجه سانتی گراد؛ شاهد) با شدت نور Wm-2 140 و دوره نوری ۱۶.۸ ساعت کشت شدند. گیاهان شاهد هر دو رقم تا آخر آزمایش (روز ۵۶) در این شرایط نگهداری شدند. گیاهچه های تیمار سرمایی ۲۲ روز در ۴ درجه سانتی گراد قرار گرفتند: از روز سی ام (مرحله ۴ برگی) تا روز ۵۲ و سپس مجددا به شرایط اولیه برگردانده شدند. هر ۴۸ ساعت یکبار از برگ ها نمونه برداری و پس از استخراج پروتیین های محلول، مقدار پروتیین به روش اسپکتروفوتومتری تعیین گردید. داده های کمی به صورت آزمایش فاکتوریل به طرح پایه کاملا تصادفی: رقم (۲ سطح)، تیمار دمایی (۲ سطح) و زمان نمونه برداری (۱۴ سطح) در ۳ تکرار تجزیه آماری شدند. مقدار ۴۵ میکروگرم پروتیین روی ژل SDS-PAGE با غلظت ۱۵ درصد بار گردید. نتایج نشان داد که اثرات ساده و اثرات متقابل آنها معنی دار بودند. تغییرات دما بر روی مقدار پروتیین ها در برگ های رقم بهاره محسوس نبود ولی در رقم پاییزه تجمع قابل ملاحظه و معنی داری در پروتیین ها به وجود آورد. این تجمع از ۸ روز در ۴ درجه سانتی گراد شروع و تا ۲ روز بعد از انتقال گیاهچه های سرما دیده به دمای معمولی (روز ۵۴ آزمایش) در رقم پاییزه ادامه یافت. وقتی این رقم ۲ هفته در سرما قرار گرفت (روز ۴۴)، در برگ ها باند جدید سرما القایی kDa 47.7 ظاهر که در رقم بهاره سرما دیده ۲ روز دیرتر ظاهر گردید. این الگوی پروتیینی تا ۱۸ روز تحت تنش سرما (روز ۴۸ در برگ های هر دو رقم حضور داشت ولی بعد از انتقال به شرایط اولیه در رقم بهاره زودتر از پاییزه محو گردید. همچنین تغییراتی در غلظت باندهای دیگر در هر دو رقم در سرما مشاهده گردید.

کلید واژه: الکتروفورز، پروتیین های محلول، دمای بهاره سازی، کلزا (.Brassica napus L)، کمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.