بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهرستان رباط‌ کریم و ارزیابی مقایسه ‌ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ‌ها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهرستان رباط‌ کریم و ارزیابی مقایسه ‌ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ‌ها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهرستان رباط‌ کریم و ارزیابی مقایسه ‌ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ‌ها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهرستان رباط‌ کریم و ارزیابی مقایسه ‌ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ‌ها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان شیوع تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در زنان مراجعه کننده به بیمارستان و مراکز بهداشتی ـ درمانی شهرستان رباط‌ کریم و ارزیابی مقایسه ‌ای دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در تشخیص سریع آن ‌ها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: این مطالعه بر روی ترشحات واژینال ۵۰۰ نفر از زنان مراجعه کننده به مراکز بهداشتی درمانی شهرستان رباط‌کریم صورت گرفت. هدف بررسی تعیین میزان آلودگی به تریکوموناس واژینالیس و کاندیدا آلبیکنس در جامعه مورد مطالعه و ارزیابی دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده در جهت تشخیص سریع تریکوموناس واژینالیس بوده است.
روش بررسی: مطالعه انجام شده از نوع توصیفی بود. در این مطالعه از سه روش تشخیصی ـ مقایسه‌ای یعنی: گسترش مستقیم، رنگ‌آمیزی و کشت استفاده شد.
یافته‌ها: شیوع تریکوموناس واژینالیس ۷ مورد(۱.۴%) و کاندیدا آلبیکنس ۶۷ مورد (۱۳.۴%) در جامعه مورد مطالعه بوده است. در طی مطالعه‌ای که انجام شد، در مورد ارتباط آلودگی به تریکوموناس واژینالیس، سن، میزان تحصیلات، تعداد زایمان، روش پیشگیری و وجود خارش، سوزش، مقاربت دردناک، ارتباط معنی‌داری به دست نیامد، در حالی که با PH واژن، وجود ترشحات آلوده و تعداد گلبول سفید در هر میدان میکروسکوپی ارتباطات معنی‌دار بود .(p<0.05) در مورد ارتباط آلودگی به کاندیدا آلبیکنس، سن، میزان تحصیلات، تعداد زایمان ارتباطات معنی‌داری به دست نیامد. در صورتی که با روش پیش‌گیری، وجود ترشحات آلوده، خارش، سوزش، مقاربت دردناک، ph واژن، تعداد WBCدر هر میدان میکروسکوپی ارتباطات معنی‌داری به دست آمد (p<0.05).
نتیجه‌گیری: به کارگیری دو رنگ لفلر و کربول فوشین رقیق شده جهت تشخیص سریع کاندیدا آلبیکنس نتایج مطلوبی را به همراه داشت، در حالی که در رابطه با تشخیص تریکوموناس واژینالیس مناسب نبود.

کلید واژه: تریکوموناس واژینالیس، کاندیدا آلبیکنس، لفلر، کربول فوشین رقیق‌‌شده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.