مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتیین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتیین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتیین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتیین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثرات رژیم غذایی غنی از روغن زیتون و روغن هیدروژنه بر لیپوپروتیین سرم، پراکسیداسیون چربی و ایجاد آترواسکلروز در خرگوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی گیلان

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: بسیاری مطالعات پیشنهاد کرده اند که مصرف روغن هیدروژنه ممکن است خطر بیماری کرونر قلب را افزایش دهد، این در حالی است که مصرف چربی های غنی از MUFA از این نظر خطر کمتری دارد.
هدف: مطالعه کنونی اثرات رژیم حاوی %۸ روغن زیتون یا روغن هیدروژنه را در ۴ گروه خرگوش به مدت ۱۲ هفته (دوره تجربی) مقایسه می کند.
مواد و روش ها: نمونه های مورد مطالعه ۲۰ خرگوش نر نژاد Dutch بوده که به چهار گروه (یک گروه پایه و سه گروه تجربی) تقسیم شدند. این گروه ها یکی از انواع رژیم های غذایی پایه، پایه + روغن زیتون، پایه + روغن هیدروژنه و پایه + روغن زیتون + روغن هیدروژنه را به مدت ۱۲ هفته دریافت کرده اند. در ابتدا و پایان دوره پس از خونگیری میانگین کلسترول تام، کلسترول HDL، MDA (مالون دی آلدهید) و ظرفیت آنتی اکسیدانی نمونه ها اندازه گیری شد. در پایان دوره برش بافتی آئورت نیز جهت مطالعه میکروسکوپی و تعیین ضایعه آئورت تهیه شد.
نتایج: در شروع دوره تجربی شاخصهای کلسترول – HDL، تری گلیسرید، کلسترول تام، MDA و ظرفیت آنتی اکسیدانی تفاوت معنی داری نداشتند. در انتهای دوره، کلسترول HDL، تری گلیسرید و MDA در گروه هیدروژنه به طور معنی داری بالاتر از سایر گروه ها بود. مقایسه گروه حاوی رژیم روغن هیدروژنه و گروه رژیم مخلوط پایین تر بود. نتایج بافت شناسی نشان داد که تفاوتی در ضایعات آترواسکلروزی آئورت، بین گروه ها مشاهده نشد.
نتیجه گیری: با وجود اثرات نامطلوب روغن هیدروژنه بر لیپیدهای سرم و پراکسیداسیون چربی، این تاثیرات می تواند با گنجاندن روغن زیتون در رژیم غذایی تعدیل شود. بهرحال، علیرغم اثر هیپر کلسترولمیک روغن هیدروژنه، ضایعات آئورتی مشاهده نشده است.

کلید واژه: پراکسیداسیون چربی، تصلب سرخرگها، چربی ها، لیپوپروتیین ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.