بررسی میزان نیروی گیرش جانبی شست مددجویان کوادری پلژی تحت تحریک الکتریکی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان نیروی گیرش جانبی شست مددجویان کوادری پلژی تحت تحریک الکتریکی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان نیروی گیرش جانبی شست مددجویان کوادری پلژی تحت تحریک الکتریکی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان نیروی گیرش جانبی شست مددجویان کوادری پلژی تحت تحریک الکتریکی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان نیروی گیرش جانبی شست مددجویان کوادری پلژی تحت تحریک الکتریکی با استفاده از شبیه سازی رایانه ای :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی

تعداد صفحات :۵

هدف: مفصل انتهایی شست دست مددجویان کوادری پلژی که از تحریک الکتریکی عضلات جهت بازیابی حرکت انگشتان استفاده می نماید، هنگام عمل گیرش جانبی دچار خمش بیش از اندازه و در نتیجه گیرش ناموفق می گردد. در فعالیتهای روزمره این نوع گیرش جهت گرفتن و جابجا کردن برخی از اجسام کاربرد فراوانی دارد، لذا لازم است برای این دسته از مددجویان این امکان حرکتی بازیابی گردد. فعلا مشکل فوق توسط تثبیت بند انتهایی شست در امتداد بند میانی رفع می گردد که نیاز به عمل جراحی داشته و منجر به از دست دادن یک درجه آزادی می شود. در این تحقیق با استفاده از شبیه سازی رایانه ای یک مدل استاتیکی از دست، زاویه و نیروی گیرش در روش متداول و روشهای پیشنهادی جایگزین محاسبه و مقایسه گردید.روش بررسی: در مدل ارایه شده، انگشتان، کف دست و جسم مورد گیرش به صورت صلب، ثابت و عمود بر صفحه افق و شست به شکل زنجیره ای از سه جسم صلب که توسط یک مفصل دو درجه آزادی به دست و دو مفصل یک درجه آزادی به یکدیگر متصل شده اند در نظر گرفته شد. به هر مفصل گشتاور مقاومتی، گشتاور فعال عضلات و گشتاور حاصل از نیروی خارجی بر بند انتهایی شست اعمال گردید. عضلات فلکسور بلند شست (FPL: Flexor Pollicis Longus)، اکستانسور بلند شست (EPL: Extensor Pollicis Longus)، جمع کننده شست (ADP: Adductor Pollicis) و دور کننده شست (APB: Abductor Pollicis Brevis) در مدل بکار رفته و شش روش متفاوت مورد بررسی قرار گرفت: تحریک فلسکور بلند شست و فیوز کردن مفصل انتهایی شست ۱) در زاویه صفر (روش متداول)، ۲) در زاویه ۱۵ و ۳) در زاویه سی درجه؛ ۴) تحریک فلکسور بلند شست، ۵) تحریک همزمان فلکسور بلند شست و EPL و ۶) تحریک همزمان فلکسور بلند شست، ADP و APB بدون فیوز نمودن مفصل.یافته ها: مقایسه مابین نتایج تجربی دیگران و نتایج حاصل از مدل موید اعتبار مدل است. یافته ها آشکار نمود استفاده از عضله فلکسور بلند شست بدون فیوز نمودن مفصل انتهایی شست موجب گیرش جانبی نامناسب با نوک شست می گردد. و فیوز نمودن مفصل در امتداد بند میانی، بدون ایجاد تغییر محسوسی در نیروی گیرش، زاویه گیرش را به شکل موثری بهبود می بخشد. اگر چه اضافه نمودن زاویه فیوز موجب افزایش ناچیز نیروی گیرش می شود، زاویه گیرش به مقدار قابل توجهی افزایش یافته و حالت گیرش را نامناسی می نماید. لذا نتایج مدل موید اثربخشی روش متداول است. نتایج نشان می دهد میزان گشتاور خمشی خلفی اکستانسور بلند شست نمی تواند بر گشتاور خمشی قدامی فلکسور بلند شست غلبه نموده و تغییر قابل توجهی در حالت گیرش ایجاد نماید، لذا بنظر می رسد این راه حل پیشنهادی موفقیت آمیز نباشد. لکن در روش آخر، بدون نیاز به فیوز کردن مفصل، حالت گیرش تقریبا مشابه روش متداول بوده و نیروی گیرش ۶۰ درصد بیشتر از نیروی گیرش در روش متداول می باشد.نتیجه گیری: در استفاده از تحریک الکتریکی عضلات می توان عمل گیرش جانبی شست را بدون عمل جراحی و با استفاده از تحریک الکتریکی هم زمان عضلات فلکسور بلند شست، جمع کننده شست و دور کننده شست بازیابی نمود.

کلید واژه: تحریک الکتریکی، مدل ریاضی، شست، گیرش جانبی، کوادری پلژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.