تنوع اقلام مصرفی در گروه‌ های غذایی: شاخص کفایت مواد مغذی در زنان تهرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تنوع اقلام مصرفی در گروه‌ های غذایی: شاخص کفایت مواد مغذی در زنان تهرانی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تنوع اقلام مصرفی در گروه‌ های غذایی: شاخص کفایت مواد مغذی در زنان تهرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تنوع اقلام مصرفی در گروه‌ های غذایی: شاخص کفایت مواد مغذی در زنان تهرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تنوع اقلام مصرفی در گروه‌ های غذایی: شاخص کفایت مواد مغذی در زنان تهرانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم پزشکی رازی (مجله دانشگاه علوم پزشکی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

زمینه و هدف: رژیم های غذایی متنوع با احتمال افزایش دریافت مواد مغذی همراه هستند. این تحقیق به منظور ارزیابی ارتباط بین امتیاز تنوع گروه های غذایی و کفایت مواد مغذی خاص در زنان تهرانی انجام شد.روش کار: در این مطالعه مقطعی، ۲۸۶ خانم ۱۸ سال به بالا و ساکن منطقه ۱۳ تهران که نماینده جمعیت زنان تهرانی بودند. شرکت داشتند. دریافت مواد غذایی با استفاده از پرسشنامه یاد آمد غذایی ۲ روزه ارزیابی شد. از شاخص های امتیاز تنوع غذایی (Dietary Diversity Score=DDS) و تنوع غذایی (Food Variety = FV) استفاده شد. میانگین نسبت کفایت غذایی (Mean Adequacy Ratio = MAR) به عنوان شاخص کفایت تغذیه ای انتخاب شد که با تقسیم مقدار مصرفی ۱۲ ماده مغذی و انرژی بر مقدار توصیه شده آنها به دست آمد.یافته ها: میانگین سنی افراد، ۱۳±۴۱ سال و میانگین نمایه توده بدن (Body Mass Index=BMI) آنها، ۴±۲۷ کیلوگرم بر مترمربع بود. میانگین امتیاز تنوع غذایی ۱.۰۲±۶.۱۱ بود. DDS با (r=0.4 و P<0.05) MAR . (Nutrient adequacy Ratio) NAR تیامینP<0.05) و (r=0.3ویتامین A (P<0.05 و (r=0.4 کلسیمP<0.05) و (r=0.4 فسفر P<0.05) و(r=0.4 و چربی کل دریافتیP<0.05) و(r=0.3 مرتبط بود. تنوع غلات کامل با NAR پروتیین P<0.05) و (r=0.3 تنوع سبزیجات و میوه ها با NAR ویتامین C P<0.05) و (r=0.3 و ویتامینA P<0.05)و (r=0.3 ارتباط داشت. در چارک چهارم امتیاز تنوع گروه های غذایی، دریافت غالب درشت مغذی ها و ریز مغذی ها در بیش ترین مقدار قرار داشت. امتیاز تنوع گروه گوشت و شیر، مهم ترین تعیین کننده MAR بود.نتیجه گیری کلی: تنوع اقلام مصرفی در گروه های غذایی مختلف، شاخصی مفید از کفایت مواد مغذی خاص، به شمار می رود. بنابراین به منظور تعیین کفایت مواد مغذی خاص، امتیاز تنوع گروه های غذایی میتواند در نظر گرفته شود.

کلید واژه: تنوع غذایی، کفایت مواد مغذی، گروه غذایی، زنان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.