بررسی اثر مصرف توام تریاک و سیگار بر روی وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به مرکز پزشکی خیریه غیاثی در سال ۱۳۸۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر مصرف توام تریاک و سیگار بر روی وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به مرکز پزشکی خیریه غیاثی در سال ۱۳۸۲ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر مصرف توام تریاک و سیگار بر روی وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به مرکز پزشکی خیریه غیاثی در سال ۱۳۸۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر مصرف توام تریاک و سیگار بر روی وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به مرکز پزشکی خیریه غیاثی در سال ۱۳۸۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر مصرف توام تریاک و سیگار بر روی وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به مرکز پزشکی خیریه غیاثی در سال ۱۳۸۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: تحقیقات نشان داده اند مصرف سیگار و مواد اعتیادآور موجب ابتلا به بسیاری از بیماریهای دهان و دندان از جمله پوسیدگی و بیماریهای پریودنتال می شوند. همچنین درصد بسیار بالایی از افراد معتاد، ماده مخدر را با دخانیات بصورت توام مصرف می کنند. با توجه به اهمیت موضوع و شیوع این پدیده در جامعه ما، این تحقیق با هدف بررسی اثر مصرف توام سیگار و ماده مخدر تریاک بر وضعیت بیماری های پریودنتال در مراجعین به کلینیک خیریه غیاثی تهران در سال ۱۳۸۲ انجام گرفت.روش بررسی: مطالعه به روش مورد شاهدی و با استفاده از تکنیک مشاهده و معاینه کلینیکی انجام گرفت. جامعه مورد بررسی شامل ۱۰۰ نفر از افراد مراجعه کننده به کلینیک دندانپزشکی غیاثی تهران (۵۰ نفر گروه مورد و ۵۰ نفر شاهد) بود که سیگار و تریاک را بصورت توام مصرف می کرده، و به صورت مراجعه مستمر انتخاب شدند. وسایل معاینه شامل تعدادی پروب مدرج (CPITN) توصیه شده توسط WHO، سوند داسی، آینه، ظرف استریل و نیز محلولهای ضدعفونی کننده بودند. نمونه های هر دو گروه پس از انتخاب از لحاظ وضعیت بیماریهای پریودنتال مورد معاینات کلینیکی قرار گرفته و در نهایت با هم مقایسه گردیدند. داده ها با استفاده از آزمونهای Chi square و t test مورد قضاوت آماری قرار گرفتند.یافته ها: میانگین سن نمونه های گروه مورد برابر ۳۴.۴ و نمونه های گروه شاهد برابر ۳۳.۵ سال بود. میانگین سابقه مصرف در گروه مورد ۵.۱۲ سال بود. در گروه مورد ۶ نفر (۱۲ درصد) دارای کد ۲، ۴۰ نفر (۸۰ درصد) دارای کد ۳ و همچنین ۴ نفر (۸ درصد) دارای کد ۴ بودند و هیچ فردی واجد شرایط کد ۱ و صفر نبود. در گروه شاهد نیز، ۲ نفر (۴ درصد) دارای کد ۱، ۱۸ نفر (۳۶ درصد) دارای کد ۲ و ۳۰ نفر (۶۰ درصد) دارای کد ۳ بودند و هیچ فردی واجد شرایط کد ۴ نبود. تحقیق نشان داد از میان افراد گروه مورد ۴۸ نفر (۹۶ درصد) دارای خونریزی از لثه بودند در حالیکه این میزان در افراد گروه شاهد ۴۱ نفر (۸۲ درصد) بود که نشان دهنده وجود تفاوت در مورد خونریزی از لثه بین دو گروه بود. بر حسب نتایج حاصل در گروه مورد به طور میانگین ۹۰.۱ درصد سطوح دندانهای افراد، دارای پلاک دندانی بودند در حالیکه این میزان در گروه شاهد ۷۴.۶ درصد بود. میانگین تعداد دندانهای از دست رفته در گروه مورد برابر ۳.۸۲ دندان و در گروه شاهد برابر ۲.۲۶ بود.نتیجه گیری: تحقیق نشان داد مصرف همزمان سیگار و ماده مخدر اپیوم وضعیت بیماری های پریودنتال را تشدید می کند.

کلید واژه: مصرف توام، بیماریهای پریودنتال، سیگار، تریاک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.