تاثیر کیندلینگ شیمیایی بر انتقال سیناپسی بین انشعابات جانبی شافر و سلول های هرمی ناحیه CA1 هیپوکمپ در موش بیهوش


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر کیندلینگ شیمیایی بر انتقال سیناپسی بین انشعابات جانبی شافر و سلول های هرمی ناحیه CA1 هیپوکمپ در موش بیهوش دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر کیندلینگ شیمیایی بر انتقال سیناپسی بین انشعابات جانبی شافر و سلول های هرمی ناحیه CA1 هیپوکمپ در موش بیهوش  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر کیندلینگ شیمیایی بر انتقال سیناپسی بین انشعابات جانبی شافر و سلول های هرمی ناحیه CA1 هیپوکمپ در موش بیهوش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر کیندلینگ شیمیایی بر انتقال سیناپسی بین انشعابات جانبی شافر و سلول های هرمی ناحیه CA1 هیپوکمپ در موش بیهوش :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و فارماکولوژی

تعداد صفحات :۱۰

صرع یکی از اختلالات رایج عصبی در انسان است. مشاهدات بالینی نشان داده اند که بیماران صرعی اغلب نارسایی هایی را در یادگیری و حافظه از خود نشان می دهند. کیندلینگ بعنوان مدلی آزمایشگاهی جهت بررسی صرع و عوارض جانبی آن است. در این مدل تحریکات الکتریکی یا شیمیایی ضعیف که در ابتدا تشنج ایجاد نمی کند، به تدریج باعث ایجاد رفتار تشنجی در حیوان می شوند. در این تحقیق اثر کیندلینگ شیمیایی با پنتلین تترازول بر انتقال سیناپسی انشعابات جانبی شافر و نورون های هرمی ناحیه CA1 مورد بررسی قرار گرفته است. این تحقیق به دو گروه آزمایش مجزا تقسیم شده است. در آزمایش اول که جهت بررسی اثرات کوتاه مدت کیندلینگ شیمیایی ۴۸-۱۴۴) ساعت پس از پایان تحریکات( طراحی شده است هیچکدام از متغیرهای اندازه گیری شده یعنی شیب (Population Excitatory Postsynaptic Potential)، pEPSP اندازه پتانسیل عمل (Population Spike,PS) و فاصله زمانی بین شروع تحریک الکتریکی و حداکثر دامنه پتانسیل عمل در گروه های کنترل و کیندل شده اختلاف معنی داری را نشان نمی دهند اما در آزمایش دوم که جهت بررسی اثرات درازمدت کیندلینگ شیمیایی ۳۰-۳۳) روز پس از پایان کیندلینگ( انجام گرفت، اندازه PS در گروه کیندل به طور معنی داری (P<0.01) از اندازه آن در گروه کنترل بزرگتر بود. این موضوع نشان دهنده افزایش طولانی مدت تحریک پذیری نورون های ناحیه CA1 بدنبال کیندلینگ شیمیایی با پنتیلن تترازول است.

کلید واژه: تشنج، کیندلینگ، هیپوکمپ، پتانسیل های میدانی، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.