مقایسه نتایج دو روش درمانی ایمی پرامین با ترکیب ایمی پرامین و اکسی بوتینین در بچه های ۱۲-۶ مبتلا به شب ادراری غیر عارضه دار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه نتایج دو روش درمانی ایمی پرامین با ترکیب ایمی پرامین و اکسی بوتینین در بچه های ۱۲-۶ مبتلا به شب ادراری غیر عارضه دار دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه نتایج دو روش درمانی ایمی پرامین با ترکیب ایمی پرامین و اکسی بوتینین در بچه های ۱۲-۶ مبتلا به شب ادراری غیر عارضه دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه نتایج دو روش درمانی ایمی پرامین با ترکیب ایمی پرامین و اکسی بوتینین در بچه های ۱۲-۶ مبتلا به شب ادراری غیر عارضه دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه نتایج دو روش درمانی ایمی پرامین با ترکیب ایمی پرامین و اکسی بوتینین در بچه های ۱۲-۶ مبتلا به شب ادراری غیر عارضه دار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: ایمی پرامین یکی از درمان های دارویی رایج در شب ادراری کودکان محسوب شده که به طور متوسط %۵۰-۶۰ موثر است. هدف از این مطالعه بررسی تاثیر ایمی پرامین همراه با اکسی بوتینین در مقایسه باتک داروی ایمی پرامین در درمان شب ادراری غیر عارضه دار کودکان می باشد.
مواد و روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی است و در آن ۸۰ کودک دبستانی ۶-۱۲ ساله مبتلا به شب ادراری بدون عارضه که از میان ۲۵۰۰ کودک دبستانی شهر رفسنجان از طریق پرسش نامه غربالگری شده بودند، به صورت تصادفی ب دو گروه ۴۰ نفری تقسیم شدند، یک گروه تحت درمان با ایمی پرامین توام با اکسی بوتینین و گروه دیگر تحت درمان با ایمی پرامین و پلاسبو به مدت ۳ ماه قرار گرفتند. بعد از اتمام دوره درمانی و پیگیری در طول مدت درمان، موارد بهبودی و عدم بهبودی بررسی شد.
یافته ها: نتایج این پژوهش نشان داد که میزان بهبودی با ایمی پرامین و پلاسبو %۶۰ و ایمی پرامین توام با اکسی بوتینین %۹۵ بدست آمد که از نظر بالینی و آماری معنی دار بود (P=0.00017) .
نتیجه گیری: بنظر می رسد روش درمان دو دارویی ایمی پرامین و اکسی بوتینین در شب ادراری غیر عارضه دار کودکان، روش موثرتری از درمان تک دارویایمی پرامین باشد هرچند پیشنهاد می شود در مطالعات بعدی، میزان عود شب ادراری و عوارض جانبی دارویی در هر کدام از متد فوق، مورد ارزیابی قرار گیرد.

کلید واژه: شب ادراری، ایمی پرامین، اکسی بوتینین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.