قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: عیوب انکساری نقش مهمی را در اتیولوژی و درمان استرابیسم و تنبلی چشم ها ایفا می نماید. بنابراین لازم است که کودکان حداقل سالی یکبار از نظر بینایی مورد بررسی و معاینه قرار گیرند. از آنجایی که تکنیک غربالگری در چشم پزشکی یکی از روشهای مرسوم در تشخیص اختلالات بینایی است، لذا این پژوهش به منظور بررسی قدرت بینایی و مقایسه دقت صفحه اسنلن و رتینوسکپی از نظر عیب انکساری در دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار انجام گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه یک بررسی توصیفی – تحلیلی به صورت مقطعی است که جمعیت هدف آن کلیه دانش آموزان سال اول راهنمایی شهر سبزوار در سال ۱۳۸۱ بودند. تعداد کل نمونه ۴۰۹۳ نفر بودند. داده ها از طریق فرم مصاحبه جهت ثبت مشخصات فردی و همچنین فرم مشاهده جهت ثبت نتایج معاینات جمع آوری گردیدند. دانش آموزان از طریق صفحه اسنلن اقدام به اندازه گیری قدرت بینایی از فاصله ۶ متر می شدند و سپس افراد با تیزبینی کمتر از ۱۰/۱۰به وسیله یک چشم پزشک به منظور تعیین عیب انکساری با رتینوسکپی تحت معاینه مجدد قرار می گرفت. داده ها از طریق نرم افزار SPSS و آزمون های تی مستقل و مجذور کای تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: تعداد نمونه ها شامل: ۲۰۰۸ نفر دختر و ۲۰۸۵ نفر پسر بودند. یافته ها نشان داد که میانگین و انحراف معیار دید هر دو چشم در دختران و پسران دانش آموز با صفحه اسنلن به ترتیب: ۰.۹۵±۰.۱۲ و ۰.۹۷±۰.۰۹ است. همچنین ۲۹۴ نفر از افراد مورد پژوهش عیب انکساری داشتند. در یافته های این پژوهش میزان دید چشم چپ و راست دانش آموزان پسر بیشتر از دختران است و اختلاف معنی داری بین آنها وجود دارد (P<0.0001). در ۶۵ درصد موارد بین یافته های صفحه اسنلن و رتینوسکوپی از نظر عیب انکساری اختلاف مشاهده گردید که از نظر آماری معنی دار بود (P<0.05).نتیجه گیری: نتایج نشان داد که صفحه اسنلن در افراد غربال شده در سنین حدود راهنمایی از دقت بالایی برخوردار نیست و با توجه به یافته های این پژوهش که نشان دهنده تمایل احتمالی بیشتر دختران نسبت به پسران به داشتن عینک است، پیشنهاد می شود در زمینه وجود یا عدم وجود اختلاف قدرت بینایی در دختران نسبت به پسران تحقیقات بیشتری انجام گیرد.

کلید واژه: قدرت بینایی، چارت اسنلن، رتینوسکپی، عیب انکساری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.