شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در اصفهان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی- عروقی در اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی قزوین

تعداد صفحات :۱۶

زمینه: چاقی عامل خطر بسیاری از بیماری ها از جمله بیماری های قلبی-عروقی، پرفشاری خون، افزایش چربی خون، دیابت و سرطان است.
هدف: مطالعه به منظور تعیین شیوع انواع چاقی و عوامل خطر بیماری های قلبی-عروقی در اصفهان انجام شد.
مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی، ۱۹۲۴ زن و ۱۷۷۰ مرد با سن بیشتر از ۱۹ سال انتخاب شدند و از نظر میزان چربی خون، فشار خون، ابتلا به دیابت و سندرم متابولیک مورد آزمایش قرار گرفتند. اطلاعات مربوط به سن، جنس و سابقه بیماری های مختلف از طریق پرسش نامه جمع آوری شد. شاخص توده بدنی، نسبت دور کمر به دور باسن (WC) و نسبت دور شکم به دور لگن(WHR) توسط افراد آموزش دیده تعیین گردید.
یافته ها: با افزایش سن شاخص توده بدنی در هر دو جنس افزایش می یافت. در گروه سنی بالای ۶۵ سال کاهش انواع چاقی مشاهده شد. %۱/۳۷ زنان دارای ۳۰ ³ BMI و %۸/۲۸ مردان دارای ۹/۲۹-۲۵=BMI مبتلا به افزایش چربی خون بودند. شانس ابتلا به سایر عوامل خطر قلبی-عروقی نیز با ۳۰ ³ BMI رابطه معنی دار داشت. HDL زنان به طور متوسط بیش از مردان و غیر وابسته به انواع چاقی بود، در حالی که %۲۹ مردان با ۵/۲۹-۲۵=BMI، %۹/۳۱ مردان با ۱۰۲ ³ WC و %۲۶ مردان با %۹۵ ³ WHR دارای HDL کمتر از ۴۰ میلی گرم در دسی لیتر بودند. پرفشاری خون در مبتلایان به چاقی شکمی در هر دو جنس شیوع بیشتری داشت. افراد با ۳۰ ³ BMI، ۹/۹۸ برابر احتمال ابتلا به دیابت بر اساس قند خون دو ساعته دارند.
نتیجه گیری: شیوع چاقی و عوامل خطر قلبی عروقی در جامعه شهری اصفهان معنی دار است.

کلید واژه: چاقی، پرفشاری خون، افزایش چربی خون، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.