بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در مراجعه کنندگان به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در مراجعه کنندگان به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در مراجعه کنندگان به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در مراجعه کنندگان به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در مراجعه کنندگان به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی (JOURNAL OF DENTAL SCHOOL SHAHID BEHESHTI UNIVERSITY OF MEDICAL SCIENCE)

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: هدف از تحقیق حاضر بررسی شیوع کاندیدوزیس دهانی در بیماران مراجعه کننده به درمانگاه های سطح شهر کرمان در سال تحصیلی ۸۲-۱۳۸۱ بود.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – تحلیلی، ۳۱۸ بیمار از نظر عفونت کاندیدوزیس دهانی مورد بررسی قرار گرفتند. مشاهده همزمان علایم کلینیکی کاندیدوزیس و مثبت شدن اسمیر، معیار تشخیص عفونت کاندیدوزیس در تحقیق حاضر بود. نتایج و داده های حاصل از معاینه بالینی و بررسی سیتولوژی، به کمک آزمونهای آماری مجذور کای (Chi- square)، t-test و دقیق فیشر(Fisher”s Exact Test) مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: بر اساس یافته های به دست آمده ۲۱.۴ درصد (۶۸ نفر از ۳۱۸ بیمار) از جمعیت مورد مطالعه دچار عفونت کاندیدوزیس بودند. بین ریسک فاکتورهای سن، جنس، استعمال دخانیات، سوزش دهان و استفاده از دنچر با کاندیدوزیس رابطه معنی داری بدست آمد (P<0.05). اسمیر ۸۷.۴ درصد از کل جمعیت مورد مطالعه و ۶۳.۵ درصد از بیمارانی که فاقد علایم کلینیکی مشکوک به کاندیدوزیس بودند، مثبت شد.نتیجه گیری: از آنجا که بعضی از گونه های کاندیدا ممکن است ایجاد سرطان دهان را تسریع کنند، شیوع نسبتا بالای عفونت کاندیدوزیس در تحقیق حاضر باید مورد توجه قرار گیرد. با توجه به اینکه بر اساس نتایج بدست آمده بین کشیدن سیگار و استفاده از دنچر با عفونت کاندیدوزیس رابطه معنی داری وجود داشت، اطلاعات عمومی مردم در مورد اثرات مضر استعمال دخانیات و اهمیت شستشوی مرتب دنچر با محلولهای رقیق سفیدکننده های خانگی باید افزایش یابد. در ضمن نتایج پژوهش حاضر تصدیق کننده این موضوع است که وجود هایفا در اسمیر سیتولوژی، در غیاب علایم کلینیکی کاندیدوزیس به عنوان معیار تشخیص کاندیدوزیس معتبر نمی باشد.

کلید واژه: کاندیدا، شیوع، کاندیدوزیس، دهانی، کرمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.