مقایسه بهبود علایم بالینی با مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (۱۳۸۲-۸۳)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه بهبود علایم بالینی با مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (۱۳۸۲-۸۳) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه بهبود علایم بالینی با مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (۱۳۸۲-۸۳)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه بهبود علایم بالینی با مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (۱۳۸۲-۸۳)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه بهبود علایم بالینی با مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک (۱۳۸۲-۸۳) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه و هدف: متفورمین یک داروی کاهش دهنده قند خون می باشد که تاثیر آن در بهبودی عملکرد تخمدان و سوخت و ساز گلوکز در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک به اثبات رسیده است. اما نتایج مطالعات در مورد تاثیر متفورمین در ایجاد حساسیت به انسولین مورد بحث است.
قرص های پیش گیری از بارداری عموما در درمان سندرم تخمدان پلی کیستیک به کار می روند اما همانند متفورمین تاثیر آن ها در ایجاد حساسیت به انسولین ناشناخته است. هدف از انجام این مطالعه مقایسه بهبود بالینی در مصرف متفورمین و دیان در خانم های مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشد.
روش کار: نوع مطالعه، کارآزمایی بالینی تصادفی می باشد. نمونه پژوهش ۶۰ نفر خانم ۲۰-۴۹ ساله مبتلا به سندرم تخمدان پلی کیستیک می باشند که به طور تصادفی در دو گروه، گروه اول روزانه ۵۰۰ میلی گرم قرص متفورمین سه بار در روز به مدت شش ماه و گروه دوم روزانه یک عدد قرص دیان شامل ۳۵ میکروگرم اتینیل استرادیول و ۲ میلی گرم سیپروترون استات به مدت شش دوره قرار گرفتند. این مطالعه از فروردین ماه ۱۳۸۲ به مدت دو سال به طول انجامید.
نتایج: این مطالعه نشان داد که متفورمین به طور چشمگیری نسبت دور کمر به دور باسن، شاخص توده بدن (Body Mass Index(BMI))، گلوکز سرم و غلظت انسولین سرم را کاهش داده و موجب بهبودی دوره های قاعدگی، نمره پرموئی و حساسیت به انسولین می شود. دیان نیز موجب کاهش نمره هیرسوتیسم و بهبود دوره های قاعدگی شده اما تاثیر اندکی روی متابولیسم قند (کربوهیدراتها) دارد و موجب افزایش آنها می شود.
نتیجه گیری: متفورمین احتمالا از طریق تاثیر بر بافت چربی منجر به کاهش انسولین خون، کاهش شاخص توده بدن، بهبود الگوی قاعدگی و تظاهرات بالینی افزایش آندروژن می شود، بنابراین به عنوان درمان انتخابی جهت خانم هایی که قاعدگی های بدون تخمک گذاری با تخمدان های پلی کیستیک دارند پیشنهاد می شود. قرص دیان موجب افزایش مختصری در قند خون ناشتا، شاخص توده بدن، نسبت دور کمر به باسن شده ولی داروی موثری در درمان خانم های مبتلا به هیرسوتیسم می باشند.

کلید واژه: متفورمین، دیان، شاخص توده بدنی، نسبت دور کمر به دور باسن، نمره پرمویی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.