مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز) دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز) :

مقاله آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۹ در تحقیقات فرهنگی ایران از صفحه ۴۷ تا ۶۹ منتشر شده است.
نام: آسیب شناسی مسایل قومی در ایران (مطالعه موردی عرب های ساکن شهرستان اهواز)
این مقاله دارای ۲۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله خوزستان
مقاله قومیت
مقاله قوم عرب
مقاله هویت
مقاله هویت قومی
مقاله هویت ملی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تحقیق حاضر با استفاده از رویکرد کمی و به صورت پیمایشی در شهرستان اهواز انجام گرفته است. در این تحقیق، هویت قومی بخشی از جمعیت عرب این شهر مورد بررسی قرار گرفته است. اهداف کلان تحقیق، پاسخگویی به سوال های زیر است:) عوامل داخلی موثر بر هویت قومی این بخش از جمعیت شهرستان اهواز چه بوده است؟،۲) تغییر در هویت قومی این بخش از جمعیت چه تاثیری بر هویت ملی آنان داشته است؟، ۳) تغییر در هویت قومی چه تاثیری بر گرایش سیاسی مردم دارد؟، ۴) تغییر در هویت قومی چه تاثیری بر گرایش به خشونت جمعی این جمعیت داشته است؟ نمونه آماری در این تحقیق، ۳۸۴ نفر از عرب های ۱۸ تا ۶۵ سال (زن و مرد) ساکن شهرستان اهواز بوده است. داده های این تحقیق در زمستان ۱۳۸۶ طی کاری سه ماهه، توسط پرسشنامه و به صورت نمونه گیری خوشه ای چندمرحله ای جمع آوری شده است. همچنین به منظور دقت بیشتر، یک پرسشنامه پیش آزمون در مهر ماه ۱۳۸۶ در بین ۵۰ نفر از عرب های ساکن شهرستان اهواز تکمیل شده است.نتایج حاصل از تحلیل دو متغیر داده ها نشان می دهد ۲۱ متغیر از ۲۲ متغیر مستقل (به جز ارتباط با خارج از کشور) با هویت قومی رابطه معناداری دارند. همچنین رابطه هویت قومی و هویت ملی با جهت گیری نه چندان مثبت به مقدار R برابر ۰۵۸۶ مورد تایید قرار گرفته است. در تحلیل دو متغیره، سه متغیر که مقدار آماره آنها بیشتر از همه بود، به ترتیب عبارت بودند از: رضایت از نظام سیاسی، احساس محرومیت نسبی در بعد سیاسی و احساس محرومیت نسبی در بعد اقتصادی. نتایج حاصل از تحلیل چندمتغیره داده ها که با استفاده از رگرسیون چندمتغیره گام به گام انجام گرفته است، نشان می دهد ۹ متغیر وارد معادله رگرسیونی شدند که در نهایت توانسته اند ۵۸ درصد از واریانس متغیر وابسته (هویت قومی) را تبیین کنند. متغیر احساس محرومیت نسبی در بعد سیاسی با مقدار R۲ برابر با ۰۳۲ بیشترین اثر تعاملی را در بین سایر متغیرها بر هویت قومی داشته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.