مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه) :

مقاله ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در پژوهش های فقه و حقوق اسلامی (فقه و مبانی حقوق اسلامی) از صفحه ۱۱ تا ۲۶ منتشر شده است.
نام: ماهیت و عناصر شکل دهنده تجری و انواع آن (عنوان عربی: الماهیه و العناصر القوّمه للتجرّی و أقسامه)
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تجری
مقاله مخالفت با حجت
مقاله عدم اصابت به واقع
مقاله اشتباه (کلیدواژه عربی: التجرّی
مقاله المخالفه لمطلق الحجّه
مقاله عدم الإصابه بالواقع
مقاله الخطأ)

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
چکیده فارسی:
تجری اقدام به عمل برخلاف حجت منجز است بی آنکه خلاف و معصیتی صورت پذیرد. در این مقاله به ماهیت و عناصر شکل دهنده و انواع تجری اشاره شده است. سوالات اصلی نوشتار این است که آیا تجری صرفا در قصد مخالفت با دستورات الهی و داشتن نیت معصیت محقق می شود و یا در قصد موافقت و داشتن نیت انجام عمل حلال و مباح و عمل برخلاف احتیاط هم واقع می شود؟ عوامل موثر در عدم اصابت به واقع چیست؟ آیا تجری صرفا در مخالفت با قطع تصور می شود و یا در مطق مخالفت با حجت هم معنا پیدا می کند؟ هدف از این تحقیق تبیین مفهوم تجری و ساختار پدیدارشناسی این اصطلاح و بیان مصادیق و انواع مختلف آن است. فرضیه تحقیق عبارت از این است که ماهیت تجری در مطلق مخالفت کردن با حجت است اعم از آن که قصد مخالفت با آن حجت و انجام گناه و خلاف را داشته باشد و یا حتی قصد موافقت با آن را داشته و به نیت انجام حلال و مباح آن عمل را انجام می دهد ولی برخلاف حکم احتیاط رفتار نموده باشد هرچند که عملش به واقع اصابت نکرده است و آنچه در عدم اصابت به واقع در تجری موثر است عبارت است از: اشتباه انصراف عوامل خارج از اراده متجری و تجری در مطلق مخالفت با حجت اعم از قطع و ظن و شک تحقق پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.