آلودگی باکتریایی در دستگاه آندوسکوپ بخش فوقانی دستگاه گوارش به باکتریهای رایج بیمارستانی در شهر همدان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 آلودگی باکتریایی در دستگاه آندوسکوپ بخش فوقانی دستگاه گوارش به باکتریهای رایج بیمارستانی در شهر همدان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد آلودگی باکتریایی در دستگاه آندوسکوپ بخش فوقانی دستگاه گوارش به باکتریهای رایج بیمارستانی در شهر همدان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی آلودگی باکتریایی در دستگاه آندوسکوپ بخش فوقانی دستگاه گوارش به باکتریهای رایج بیمارستانی در شهر همدان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن آلودگی باکتریایی در دستگاه آندوسکوپ بخش فوقانی دستگاه گوارش به باکتریهای رایج بیمارستانی در شهر همدان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۰

از عوارض آندوسکوپی، انتقال عفونت توسط وسایل آن است که این امر با عدم رعایت موازین بهداشتی از قبیل ضدعفونی نامناسب دستگاه آندوسکوپ می تواند ایجاد گردد.
روش بررسی: قبل و بعد از گاستروسکوپی از کلیه قسمتهای دستگاه، نمونه برداری و کشت به عمل آمده و نوع میکروب و تعداد آن بررسی گردیده است.
نتایج: ۹۵۴ مورد نمونه برداری از قسمتهای مختلف دستگاه گاستروسکوپ قبل و بعد از انجام گاستروسکوپی قسمت فوقانی گوارش به عمل آمد. در مرحله قبل از انجام گاستروسکوپی در قسمت خارجی دستگاه ۹۰.۶% باکتری رشد نکرده و ۹.۴% کشت مثبت بوده و میکروب پسودوموناس آئروژینوزا شایعترین باکتری (۳.۱%) جدا شده است. در قسمت خارجی بعد از انجام گاستروسکوپی ۳۲.۷% کشت منفی و ۶۷.۳% کشت مثبت و شایعترین باکتری رشد نموده استافیلوکوک اپیدرمیس گزارش شده است. نمونه برداری و کشت از کانال داخلی دستگاه گاستروسکپ قبل از انجام ۸۸.۷% کشت منفی و ۱۱.۳% نمونه ها کشت مثبت و شایعترین باکتری رشد نموده در این قسمت پسودوموناس (۱۵.۵%) و کشت کانال داخلی بعد از انجام گاستروسکوپی ۵۲.۷% کشت منفی و ۴۷.۲% موارد نمونه کشت مثبت، شایعترین نوع میکروبی استافیلوکوک اپیدرمیس بوده است. از کانال آب و هوا نمونه برداری و کشت قبل از انجام گاستروسکوپی ۵۱.۶% کشت منفی و ۴۸.۴% کشت مثبت، که شایعترین باکتری در این قسمت باسیلهای گرم منفی غیر تخمیری و بعد از انجام گاستروسکوپی در قسمت کانال آب و هوا ۲۲% کشت منفی و ۷۸% کشت مثبت و شایعترین باکتری، باسیلهای گرم منفی غیر تخمیری گزارش گردیده است.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج، ارتباط معنی دار از نظر آماری بین آلودگی در کلیه قسمتهای دستگاه گاستروسکوپ قبل و بعد از انجام گاستروسکوپی وجود دارد (P=0.003). بیشترین آلودگی میکروبی (۷۸%) در قسمت کانال آب و هوا و قسمت خارجی دستگاه بعد از انجام گاستروسکوپی ۶۷.۳% بالاترین میزان آلودگی دیده شد. با توجه به اینکه این وسایل می توانند در انتقال عوامل ویروسی نیز نقش داشته باشند ضد عفونی کردن صحیح می تواند راهی در جهت پیشگیری از انتقال این عوامل باشد.

کلید واژه: گاستروسکوپی فوقانی دستگاه گوارش، مواد ضدعفونی کننده، آلودگی باکتریال، آندوسکوپ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.