بررسی آینده نگر اولتراسونوگرافی آندوسکوپی در تشخیص میکرولیتیازیس صفراوی در بیماران با اولتراسونوگرافی شکمی طبیعی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی آینده نگر اولتراسونوگرافی آندوسکوپی در تشخیص میکرولیتیازیس صفراوی در بیماران با اولتراسونوگرافی شکمی طبیعی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی آینده نگر اولتراسونوگرافی آندوسکوپی در تشخیص میکرولیتیازیس صفراوی در بیماران با اولتراسونوگرافی شکمی طبیعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی آینده نگر اولتراسونوگرافی آندوسکوپی در تشخیص میکرولیتیازیس صفراوی در بیماران با اولتراسونوگرافی شکمی طبیعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی آینده نگر اولتراسونوگرافی آندوسکوپی در تشخیص میکرولیتیازیس صفراوی در بیماران با اولتراسونوگرافی شکمی طبیعی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گوارش

تعداد صفحات :۵

زمینه و هدف: پژوهشگران گذشته میکرولیتیازیس (microlithiasis) را به عنوان یک عامل بیماری مخفی کیسه صفرا فرض کرده اند. اولتراسونوگرافی اندوسکوپی (EUS) نسبت به اولتراسونوگرافی شکمی (TUS) به صورت بالقوه در رویت سنگهای کوچک حساستر است. هدف این مطالعه بررسی نقش اولتراسونوگرافی آندوسکوپی (EUS) در تشخیص میکرولیتیازیس در بیماران با درد قسمت فوقانی شکم و TUS طبیعی بود.روش بررسی: سی و پنج بیمار با درد شکمی تیپ صفراوی و TUS طبیعی به صورت آینده نگر مورد مطالعه قرار گرفتند. همه بیماران به وسیله یک آندوسکوپ GF-UM-20 (اپتیکال الیمپوس، توکیو، ژاپن) تحت EUS رادیال قرار گرفتند. مشخص شد که از ۳۵ بیمار، ۳۳ بیمار لجن یا سنگهای کوچک کیسه صفرا، و ۲۱ بیمار لجن یا میکرولیتیازیس مجرای صفراوی مشترک دارند. ۹ بیمار برای پیگیری در دسترس نبودند، از تعداد بیماران باقیمانده ۱۳ بیمار تحت اسفنکتروتومی (sphincterotomy) صفراوی از طریق آندوسکوپ توام با کله سیستکتومی (cholecystectomy) قرار گرفتند.یافته ها: ۱۰ بیمار تحت کله سیستکتومی، و سه بیمار تحت اسفنکتروتومی صفراویی به تنهایی قرار گرفتند. در پیگیری پس از عمل در ۹.۲ ماه، ۲۵ بیمار (۹۶.۲%) بدون علامت بودند.نتیجه گیری: EUS ابزار تشخیصی در بیماران با کولیک صفراوی (biliary colic) بدون توجیه است. کله سیستکتومی با یا بدون اسنفکتروتومی روش درمانی موثری در این زمینه می باشد.

کلید واژه: اولتراسونوگرافی آندوسکوپی، میکرولیتیازیس، سونوگرافی شکمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.