تاثیر هم کشتی سلول های کبد جنین موش و سلولهای بنیادی کارسینومای جنینی در القای تمایز آنها به کلنی های خونساز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر هم کشتی سلول های کبد جنین موش و سلولهای بنیادی کارسینومای جنینی در القای تمایز آنها به کلنی های خونساز دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر هم کشتی سلول های کبد جنین موش و سلولهای بنیادی کارسینومای جنینی در القای تمایز آنها به کلنی های خونساز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر هم کشتی سلول های کبد جنین موش و سلولهای بنیادی کارسینومای جنینی در القای تمایز آنها به کلنی های خونساز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر هم کشتی سلول های کبد جنین موش و سلولهای بنیادی کارسینومای جنینی در القای تمایز آنها به کلنی های خونساز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۸

با توجه به اهمیت سیستم هم کشتی در تمایز سلولهای بنیادی، هدف اصلی از این مطالعه بررسی تاثیر استرومای کبد جنین موش بر تمایز سلولهای کارسینومای جنینی (P19) است.
روش بررسی: سلولهای P19 به طور مستقیم در محیط نیمه جامد دارای ۱۰% سرم جنین گاو و در غیاب فاکتورهای اگزوژن تکثیر و تمایز یافته و بعد از مدت ۸ الی ۱۲ روز به اجسام شبه جنینی (EBs) تبدیل شدند، اجسام شبه جنینی از محیط نیمه جامد خارج و تریپسینه شدند و به شکل سلولهای منفرد و یا دوتایی در آمدند، سپس این سلولها بر روی لایه پشتیبان تهیه شده از سلولهای کبد جنین موش (روز سیزدهم حاملگی) هم کشتی (Co-culture) شدند. پس از گذشت ۱۴ الی ۱۸ روز کلنی های ایجاد شده بر روی لایه پشتیبان مورد بررسی و شمارش قرار گرفتند. جهت تشخیص سلولهای تشکیل دهنده کلنی ها از رنگ گیمسا و جهت تشخیص کلنی های اریتروییدی از رنگ بنزیدین استفاده شد.
یافته ها: نتایج شمارش و همچنین رنگ آمیزی کلنی ها با رنگ بنزیدین نشان داد که ۹۴% کلنی ها بنزیدین مثبت و ۶% مابقی کلنی های بنزیدین منفی بودند و در رنگ آمیزی گیمسا مشخص شد که سلولهای تشکیل دهنده این کلنی هامیلوییدی و یا لنفوییدی بودند.
نتیجه گیری: بنابراین سلولهای پشتیبان کبد جنینی توانایی القا تمایز سلولهای کارسینومای جنینی را به رده های خونساز به خصوص اریتروییدی را دارند و احتمالا می توان در آینده و با انجام تحقیقات بیشتر از این روش هم کشتی برای تمایز سلولهای بنیادی جهت درمان بیماری های خونی استفاده کرد.

کلید واژه: سلولهای کارسینومای جنینی، هم کشتی، تمایز، سلولهای استرومای کبد جنینی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.