بررسی کارایی فیستول شریانی وریدی صافنوفمورال جهت همودیالیز در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی کارایی فیستول شریانی وریدی صافنوفمورال جهت همودیالیز در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی کارایی فیستول شریانی وریدی صافنوفمورال جهت همودیالیز در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی کارایی فیستول شریانی وریدی صافنوفمورال جهت همودیالیز در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی کارایی فیستول شریانی وریدی صافنوفمورال جهت همودیالیز در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۶

مقدمه: فیستول شریانی وریدی بدون شک یکی از شاخص های افزایش طول عمر بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه است. فیستول صافنوفمورال به عنوان یک روش جایگزین فیستول های رادیو سفالیک مطرح می باشد. در این مطالعه کارایی و بقای دو ساله فیستول صافنوفمورال بررسی شده است.
روش بررسی: در یک بررسی دو ساله در ۱۴ مرد و ۸ زن با میانگین سنی ۵۳.۵±۱۴.۱۲ پس از بیهوشی عمومی ورید صافن پس از بستن شاخه ها و آزاد کردن طول ورید تا ناحیه زانو، با نخ پرولن ۰-۶ به صورت انتها به پهلو فمورال سطحی آناستوموز و یک ماه بعد دیالیز از محل فیستول آغاز شد. طی دو سال کارایی و عوارض فیستول بررسی شد. داده ها با نرم افزار SPSS ver.9 و با آنالیز بقا و مجذور کای تحلیل شد.
نتایج: در پایان دو سال ۷۷.۲۷% از جمعیت مورد بررسی دارای فیستول کارآمد بودند و بقای دو ساله فیستول ۱۶.۴۳±۲.۷۵ (SE) ماه بود. عفونت زخم و درد مزمن محل عمل هر کدام در ۹.۱ درصد از بیماران مشاهده شد.
نتیجه گیری: با توجه به عوارض کم، میزان بقا و کارایی رضایت بخش فیستول صافنوفمورال به نظر می رسد این روش جایگزین مناسبی برای موارد ناکارایی فیستول های اندام فوقانی در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه باشد.

کلید واژه: فیستول شریانی وریدی، فیستول صافنوفمورال، نارسایی مزمن کلیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.