اثرات اریتروپوییتین در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات اریتروپوییتین در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات اریتروپوییتین در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات اریتروپوییتین در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات اریتروپوییتین در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۵

مقدمه: کم خونی از مشکلات عمده بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه است. علت اصلی کم خونی در این بیماران کمبود ترشح هورمون Erythropoietin است. با میسر شدن ساخت این هورمون به روش نوترکیب (Recombinante) قدم مهمی در درمان بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیه برداشته شده است. هدف از انجام این مطالعه بررسی اثرات و عوارض (Erythropoietin Recombinante Human) rhEPO در درمان آنمی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه می باشد.
روش بررسی: این مطالعه از نوع کارآزمایی بالینی به روش قبل و بعد از مداخله است که به صورت خود شاهد انجام گرفت. جامعه مورد بررسی بیماران همودیالیزی مبتلا به نارسایی مزمن کلیه بوده که به بخش دیالیز بیمارستان شهید رهنمون یزد مراجعه نموده اند.
بیماران مورد مطالعه تحت درمان با rhEPO به مدت دو ماه قرار گرفتند و میانگین هموگلوبین بیماران قبل از مطالعه، یک هفته، یک ماه و دو ماه بعد از شروع درمان اندازه گیری شد.
نتایج: میانگین افزایش هموگلوبین بیماران ۱.۴۸g/dl بود (p=0.0001). این افزایش رابطه معنی داری با سن و جنس بیماران نداشت اما در بیماران دیابتی کمتر از غیر دیابتی ها بود (۱.۱۸g/dl در برابر ۲.۱۸g/dl). چهار عارضه قابل توجه rhEPO در این مطالعه عبارت بودند از: افزایش فشار خون (۱۲%)، ترومبوز فیستول شریانی وریدی (۶.۷%)، تشنج (۱.۷%) و آلرژی (۳.۳%).
نتیجه گیری: rhEPO سبب افزایش میزان هموگلوبین در بیماران می گردد که با سن و جنس ارتباطی ندارد و این افزایش در بیماران دیابتی بیشتر از غیردیابتی می باشد.

کلید واژه: rhEPO، هموگلوبین، آنمی، نارسایی مزمن کلیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.