مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار :

مقاله مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مطالعات تربیتی و روان شناسی از صفحه ۱۲۷ تا ۱۴۰ منتشر شده است.
نام: مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار
این مقاله دارای ۱۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله نوجوانی
مقاله دلبستگی
مقاله سبک های دلبستگی
مقاله بزهکاری

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
پژوهش حاضر به منظور بررسی و مقایسه سبک های دلبستگی در نوجوانان عادی و بزهکار به انجام رسیده است. نمونه پژوهش شامل ۶۰ نوجوان عادی (۳۲ پسر و ۲۸ دختر) و ۶۰ نوجوان بزهکار (۳۲ پسر و ۲۸ دختر) می باشد. در این پژوهش، به منظور سنجش سبک های دلبستگی از پرسشنامه دلبستگی کولینز و رید، و برای سنجش عملکرد خانواده از پرسشنامه سنجش عملکرد خانواده استفاده گردید. نتایج بر اساس روش های آماری تحلیل واریانس چند متغیری، تحلیل واریانس تک متغیری و ضریب همبستگی پیرسون نشان داد که بین سبک های دلبستگی نوجوانان عادی و بزهکار تفاوت معناداری وجود دارد و آزمودنی های بزهکار بیش از آزمودنی های عادی دارای سبک های دلبستگی ناایمن (اجتنابی و دوسوگرا) هستند. به علاوه، بین گروه دختران و پسران نیز در سبک دلبستگی تفاوت معنادار به دست آمد. همچنین، نتایج حاکی از آنند که نحوه عملکرد خانواده در بروز سبک دلبستگی ناایمن و پیامد آن بزهکاری و اختلال های رفتاری موثر می باشد. در مجموع، یافته های پژوهش حاکی از آن است که نحوه عملکرد خانواده، کیفیت نگهداری و نحوه تعامل بین افراد خانواده تعیین کننده نوع دلبستگی در کودک، نوجوان و بزرگسال می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.