تاثیر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: نظر به اهمیت کمبود روی و تلاش برای یافتن راه حل های مناسب جهت مبارزه با آن و به منظور تعیین اثر مصرف نان کامل حاصل از گندم غنی شده با کودهای میکرو بر روی سرم این مطالعه در سال ۱۳۸۱ انجام گرفت.مواد و روشها: این تحقیق به صورت کارآزمایی صحرایی دو سو کور در دو روستای تجرق و خانقاه (تجربی و شاهد) از توابع شهرستان میانه در استان آذربایجان شرقی انجام گرفت. تعداد ۳۵۰ نفر از گروههای مختلف سنی و جنسی از هر یک از روستاهای مورد بررسی براساس نمونه گیری تصادفی انتخاب شدند. ۲۵۷ نفر از روستای تجرق و ۲۶۸ نفر از روستای خانقاه در این مرحله شرکت نمودند. بررسی مواد غذایی با روش ۲۴ ساعت یاد آمد (یک روز) و دو روز ثبت مواد غذایی برای هر نمونه انجام شد. ۵ سی سی خون از هر فرد اخذ شد. اندازه گیری روی سرم با روش جذب اتمی برای هر یک از نمونه ها به عمل آمد.۵۰ تن گندم حاصل از خاک غنی شده با کودهای میکرو به آرد کامل تبدیل گردید و به مدت ۴ ماه به اهالی روستای تجرق داده شد. اهالی روستای خانقاه نیز آرد کامل حاصل از گندم معمولی را درهمین مدت دریافت نمودند. سپس روی سرم مجددا اندازه گیری شد. تعداد افراد شرکت کننده در این مرحله ۱۶۰ نفر در روستای تجرق و ۱۵۰ نفر در روستای خانقاه بود.یافته ها: میزان آهن و روی موجود در نانهای غنی شده و معمولی (شاهد) تفاوت معنی داری داشت (P<0.01). نسبت مولی اسید فیتیک به روی در نان غنی شده کمتر از نان شاهد بود ولی نسبت مولی آهن به روی و برعکس در دو نوع نان تفاوتی نداشت. روی دریافتی در گروههای شاهد و مورد با هم تفاوت معنی داری داشت؛ اما آهن دریافتی تنها در گروه های سنی مردان و زنان ۶۰-۱۳ سال با هم تفاوت معنی داری داشت و در سایر گروهها تفاوتی مشاهده نشد. روی سرم در همه گروههای سنی روستای تجربی و شاهد (بجز مردان) افزایش یافت (P<0.01 سنی).نتیجه گیری: به نظر می رسد برای تولید گندم مناسب باید ترکیب عناصر در کود به صورتی که تداخلی بین آنها ایجاد نشود اصلاح گردد و نسبت مولی اسید فیتیک به روی نیز به زیر ۱۵ و حتی پایین تر کاهش یابد.

کلید واژه: گندم غنی شده، کود میکرو، روی سرم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.