شیوع ناقلین واژینال استرپتوکوک گروه B در زنان حامله مراجعه کننده به بخش زایمان بیمارستان شهرکرد (سال ۱۳۷۹)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شیوع ناقلین واژینال استرپتوکوک گروه B در زنان حامله مراجعه کننده به بخش زایمان بیمارستان شهرکرد (سال ۱۳۷۹) دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شیوع ناقلین واژینال استرپتوکوک گروه B در زنان حامله مراجعه کننده به بخش زایمان بیمارستان شهرکرد (سال ۱۳۷۹)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شیوع ناقلین واژینال استرپتوکوک گروه B در زنان حامله مراجعه کننده به بخش زایمان بیمارستان شهرکرد (سال ۱۳۷۹)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شیوع ناقلین واژینال استرپتوکوک گروه B در زنان حامله مراجعه کننده به بخش زایمان بیمارستان شهرکرد (سال ۱۳۷۹) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۶

باکتری استرپتوکوکوس آگالاکتیه (استرپتوکوک گروه B) از علل مهم مننژیت و سپتی سمی در نوزادان می باشد. عفونتمی تواند از مادران آلوده در حین زایمان به نوزاد منتقل گردد. در این مطالعه میزان شیوع ناقلین واژینال باکتری در مادرانی که جهت زایمان به بخش لیبر مراجعه می نمودند بررسی گردید بعلاوه برخی علل احتمالی زمینه ساز این آلودگی و میزان بروز عفونت در نوزادان این مادران نیز مورد ارزیابی قرار گرفت. در طی یک دوره ۸ ماهه، از مخاط واژن ۶۲۴ نفر از مادرانی که برای زایمان ترم یا زایمان پیش از موعد و یا به دلیل پارگی زودرس کیسه آب PROM Premature Rupture of Membrane) ) به بخش زایمان بیمارستان هاجر شهرکرد مراجعه کرده بودند نمونه گیری توسط سواب استریل به عمل آمد. نمونه ها از نظر وجود باکتری استرپتوکوک گروه B مورد بررسیهای باکتریولوژیک قرار گرفتند. همچنین از کلیه مادران پرسشنامه ای مشتمل بر اطلاعات مربوط به سن مادر، نوع زایمان، تعداد زایمان های قبلی مادر ، وجود کمپلیکاسیونهای حین زایمان، محل سکونت مادر (از نظر مناطق شهری و روستایی) و سابقه استفاده از روشهای پیشگیری از بارداری (قرصهای خوراکی و IUD) تکمیل گردید. به علاوه به مدت سه ماه بعد از ترخیص نیز هر گونه مراجعه مادران به اورژانس اطفال بیمارستان، از نظر احتمال بروز بیماری در نوزاد کنترل گردید. مجموعاً ۱۱۰ نفر (۱۸%) از مادران ، حامل باکتری در واژن خود بودند. ۶۵ نفر از این مادران (۶۰%) جهت زایمان اول خود مراجعه کرده بودند. سابقه استفاده از قرصهای ضد بارداری در ۲۳% و استفاده از IUD در ۱۵% آنان موجود بود. زایمان در ۴۶ مورد (۴۲%) به صورت زایمان طبیعی و در ۶۴ مورد (۵۸%) با روش سزارین انجام گرفت. ۴۵% از مادران کشت مثبت، از مناطق شهری و ۵۵% از مناطق روستایی استان مراجعه کرده بودند. هیچ یک از نوزادان تولد یافته از مادران کشت مثبت، با علایم احتمالی مننژیت و سپتی سمی به مراکز درمانی ارجاع اطفال ، مراجعه ننمودند. در این بررسی اختلاف معنی داری بین زایمان ترم، زایمان پیش از موعد، نوع زایمان و استفاده از قرصهای ضد بارداری، بین مادران دارای کشت مثبت و مادران کشت منفی وجود نداشت در مقابل بین استفاده از IUD و وجود PROM در مادران ناقل باکتری در مقایسه با مادران کشت منفی رابطه معنی داری مشاهده گردید (P<0.05). بین مادران یاد شده از نظر زندگی در مناطق شهری و روستایی استان نیز تفاوت معنی داری وجود نداشت. میزان فراوانی ناقلین باکتری استرپتوکوک گروه B در بین مادران مورد بررسی نسبتا بالا بوده و پیشنهاد می گردد به منظور پیشگیری از ایجاد عفونت در مادران و نیز انتقال عفونت به نوزادان در حین زایمان، از کلیه مادران حامله در هفته های آخر حاملگی، کشت واژینال به عمل آمده و در مادران دارای کشت مثبت از نظر باکتری استرپتوکوک گروه B که به روش طبیعی وضع حمل می نمایند یا با پارگی زودرس کیسه آب مراجعه نموده اند، اقدامات پیشگیری کننده به منظور جلوگیری از ابتلای نوزادان صورت گیرد.

کلید واژه: استرپتوکوک گروه B – ناقلین واژینال- حاملگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.