نتایج ترمیم ۲۱ مورد قطع عصب اندام توسط اجسام تیز به روش اپی ‌پری ‌نوریال در بیمارستان ‌های طالقانی و بیستون کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 نتایج ترمیم ۲۱ مورد قطع عصب اندام توسط اجسام تیز به روش اپی ‌پری ‌نوریال در بیمارستان ‌های طالقانی و بیستون کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۰) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد نتایج ترمیم ۲۱ مورد قطع عصب اندام توسط اجسام تیز به روش اپی ‌پری ‌نوریال در بیمارستان ‌های طالقانی و بیستون کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی نتایج ترمیم ۲۱ مورد قطع عصب اندام توسط اجسام تیز به روش اپی ‌پری ‌نوریال در بیمارستان ‌های طالقانی و بیستون کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن نتایج ترمیم ۲۱ مورد قطع عصب اندام توسط اجسام تیز به روش اپی ‌پری ‌نوریال در بیمارستان ‌های طالقانی و بیستون کرمانشاه (۸۲-۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: در حال حاضر ترمیم اعصاب آسیب دیده به شیوه های مختلف صورت می گیرد و با قاطعیت مشخص نیست که کدام روش نتیجه بهتری دارد. در بررسی حاضر نتیجه ۲۱ مورد ترمیم اعصاب آسیب دیده توسط اجسام تیز در اندام ها که طی دو سال و به روش اپی پری نوریال انجام گرفته، بررسی شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه تمام موارد قطع عصب اندام ها که طی ۲۷ ماه (اردیبهشت ۱۳۸۰ لغایت مرداد ۱۳۸۲) به مرکز آموزشی درمانی طالقانی و بیمارستان بیستون کرمانشاه مراجعه نموده بودند و توسط پژوهشگر اعصاب آسیب دیده آن ها ترمیم شده بود، مورد بررسی قرار گرفتند. این نمونه ها با شیوه ای یکسان با استفاده از روش اپی پری نوریال تحت جراحی قرار گرفتند. پس از عمل، عضو به مدت چهار هفته در گچ و دو هفته در آتل قرار می گرفت. نتیجه عمل عصب ترمیم شده با معاینه بالینی و با کنترل تینل ساین بررسی می شد و سه ماه بعد با الکترومیوگرافی و ان.سی.وی نتیجه حس و حرکت عضو مجددا بررسی می شد. داده ها با استفاده از برگه اطلاعاتی دو بخشی (چک لیست و پرسشنامه) و آمار توصیفی جمع آوری و ارایه شد.یافته ها: ۴۷ درصد موارد قطع عصب مدین، ۴/۳۳ درصد اولنار، ۵/۹ درصد رادیال و اعصاب پرونئال و دیژیتال هر کدام یک مورد بودند. نتیجه ترمیم عصب مدین در ۷۰% خوب و ۳۰% عالی، اولنار ۴/۷۱ درصد خوب و ۶/۲۸ درصد عالی، رادیال هر دو مورد خوب و نتیجه ترمیم یک مورد عصب پرونئال و دیژیتال نیز عالی بود. افرادی که به فاصله زمانی کمتراز سه روز از زمان آسیب، عصب آن ها ترمیم شده بود، در ۲۵% موارد کاملا راضی، ۷۵% راضی، در فاصله چهار روز تا یک هفته ۲۰% کاملا راضی، ۷۰% راضی و یک مورد ناراضی، در فاصله زمانی بیشتر از یک هفته هر سه مورد درحد راضی پاسخ دادند. نتیجه عمل در فاصله زمانی کمتر از سه روز از بروز حادثه در ۵/۶۲ درصد خوب و در ۵/۳۷ درصد عالی بود. در فاصله زمانی ۴ روز تا یک هفته ۷۰ % خوب و ۳۰ % عالی و در بیشتر از یک هفته نتیجه هر سه مورد ترمیم درحد خوب بود.بحث: نتایج بررسی نشان داد که عصب دست ها بیشتر در معرض آسیب بوده اند. همچنین نتایج بیانگر این است که با شیوه اپی پری نوریال در این بررسی نتایج عالی و خوب ترمیم اعصاب بیشتر از آنچه بود که تاکنون با شیوه های مختلف انجام شده است. پیشنهاد می شود همکاران به کارگیری این شیوه ترمیم اعصاب را بیشتر مورد بررسی قرار دهند.

کلید واژه: ترمیم عصب، اپی‌ پری ‌نوریال، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.