الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره ‌های گیاهی موجود در بازار ایران (زمستان ۱۳۸۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره ‌های گیاهی موجود در بازار ایران (زمستان ۱۳۸۱) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره ‌های گیاهی موجود در بازار ایران (زمستان ۱۳۸۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره ‌های گیاهی موجود در بازار ایران (زمستان ۱۳۸۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره ‌های گیاهی موجود در بازار ایران (زمستان ۱۳۸۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: اسیدهای چرب مهم ترین جزء ساختمانی چربی ها محسوب می شوند که انواع آن ها آثار متفاوتی بر لیپوپروتئین های سرم و درنتیجه بر بیماری های عروق کرونر (CAD) دارند. اسیدهای چرب ترانس باعث کاهش HDL و افزایش LDL می شود و اگر نسبت LDL/HDL مد نظر قرار گیرد، تاثیرات مضر اسیدهای چرب ترانس بیش از انواع اشباع ارزیابی می شود. با توجه به این که کره های گیاهی، اخیرا تولید و با هدف کاهش مصرف چربی های اشباع وارد بازار ایران شده اند، مطالعه حاضر با هدف تعیین الگوی اسیدهای چرب و میزان ایزومرهای ترانس در کره های گیاهی موجود در بازار ایران طراحی شد.مواد و روش ها: این مطالعه به روش توصیفی بر روی ۶ نمونه کره گیاهی موجود در بازار ایران انجام شد. پس از استخراج چربی نمونه ها و صابونی کردن اسیدهای چرب آن ها، عمل مشتق سازی اسیدهای چرب توسط ۲- نیتروفنیل هیدرازید انجام گرفت. آنالیز مشتق حاصله توسط روش کروماتوگرافی مایع با کفایت بالا انجام شد. درصد هریک از اسیدهای چرب تعیین و برای توصیف داده ها از آمار توصیفی استفاده شد.یافته ها: نتایج این تحقیق نشان داد که میانگین اسیدهای چرب ترانس در کره های گیاهی ۲۴ درصد و میانگین مجموع اسیدهای چرب ترانس و اشباع ۲/۵۱ درصد بوده و در برخی نمونه ها بیش از ۶۰ درصد بوده است. حداقل مجموع اسیدهای چرب ترانس و اشباع مربوط به کره گیاهی مهگل (۱/۴۴ درصد) و حداکثر آن مربوط به کره گیاهی شونیز (۱/۶۰ درصد) بود.بحث: نتایج این مطالعه نشان می دهد که در کره های گیاهی موجود در بازار ایران مقادیر قابل توجهی اسید چرب ترانس و اشباع وجود دارد که باعث ایجاد اثر سوء بر لیپوپروتئین های سرم می شود. مقایسه این مقادیر با اطلاعات منتشر شده در مورد مارگارین های موجود در کشورهای دیگر نشان می دهد که مجموع اسیدهای چرب اشباع و ترانس در کره های گیاهی مطالعه حاضر بیشتر است. این پژوهش بر لزوم اصلاح پروسه تولید کره های گیاهی و حذف تبلیغات غلط در مورد این فرآورده ها تاکید دارد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، اسیدهای چرب ترانس، اسیدهای چرب اشباع، کره های گیاهی، بیماری‌ های عروق کرونر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.