اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۵)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۵) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۵)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۵)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه (۸۰-۱۳۷۵) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: از آنجا که آنانسفالی یکی از دلایل مرده زایی است و مرده زایی از شاخص های بهداشتی هر کشوری است، این تحقیق به منظور تعیین اپیدمیولوژی آنانسفالی در شهر کرمانشاه در سال های ۸۰-۱۳۷۵ انجام شد.مواد و روش ها: مطالعه از نوع توصیفی با استفاده از داده های موجود انجام شد و کلیه پرونده های زایمان در مراکز مامایی شهر کرمانشاه مورد بررسی قرار گرفت. متغیرهایی مثل وجود آنانسفالی در جنین، سن مادر، جنس جنین، سن جنین، تعداد حاملگی، محل زندگی مادر، شغل مادر، شغل پدر، بیماری های زمینه ای مادر و نسبت خویشاوندی والدین، استخراج و در فرم اطلاعاتی تهیه شده وارد گردید و سپس با استفاده از آمار توصیفی مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: طی مدت مورد بررسی جمعا ۸۱۵۳۸ پرونده واجد شرایط وجود داشت که تعداد ۱۰۶ نفر یا ۳/۱ در هزار تولد، جنین آنانسفال ثبت شده بود. جنین های دختر دو برابر جنین های پسر مبتلا بود (۳۱ نفر در مقابل ۶۰ نفر). شیوع ناهنجاری در دختران ۵/۱ و در پسران ۷/۰ در هزار بود. بیشترین درصد در سال ۱۳۷۵ بود (۵۳/۲۴%). مادران ۷۶ جنین آنانسفال از مجموع ۱۰۶ جنین در شهر کرمانشاه ساکن بودند.بحث: میزان ناهنجاری در دختران دو برابر پسران و محل سکونت افراد در شهر از عوامل مهم در این بررسی بود. توصیه می گردد که رابطه محل سکونت در شهر با شیوع آنانسفالی مورد بررسی قرار گیرد و از آنجا که از عوامل موثر بر آنانسفالی طبق تعدادی از تحقیقات می تواند میزان کلر آب آشامیدنی باشد، پژوهش در مورد تعیین رابطه میزان کلر آب آشامیدنی با نقایص سیستم عصبی توصیه می گردد.

کلید واژه: اپیدمیولوژی، ناهنجاری سیستم عصبی جنینی، آنانسفالی، کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.