ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین در افراد مراجعه کننده به درمانگاه آیت اله کاشانی کرمان (۱۳۸۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین در افراد مراجعه کننده به درمانگاه آیت اله کاشانی کرمان (۱۳۸۰) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین در افراد مراجعه کننده به درمانگاه آیت اله کاشانی کرمان (۱۳۸۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین در افراد مراجعه کننده به درمانگاه آیت اله کاشانی کرمان (۱۳۸۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین در افراد مراجعه کننده به درمانگاه آیت اله کاشانی کرمان (۱۳۸۰) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: افسردگی یکی از شایع ترین بیماری های روانی است که شیوع ان در کشور در زنان و مردان به ترتیب ۳۵ و ۹ درصد برآورد شده است. نیکوتین یک ماده اعتیادآور است. از عوارض مهم وابستگی به نیکوتین اختلالات خلقی است. هدف این تحقیق پی بردن به ارتباط بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین می باشد تا از بروز عوارض جبران ناپذیر آن ها در جامعه پیشگیری شود.مواد و روش ها: این پژوهش یک تحقیق توصیفی- تحلیلی از نوع مقطعی است که در آن رابطه بین افسردگی و وابستگی به نیکوتین مورد بررسی قرار می گیرد. این پژوهش در روی ۱۲۰ نفر از افراد مراجعه کننده به درمانگاه ایت اله کاشانی کرمان در سال ۱۳۸۰ انجام شد. نمونه ها به صورت تصادفی ساده انتخاب گردیدند. ابتدا به افراد مورد مطالعه ازمون وابستگی به نیکوتین (Fogrestrom) داده شد و نمونه ها به دو گروه ۲۵ نفره وابسته به نیکوتین و ۹۵ نفره غیروابسته به نیکوتین تقسیم شدند. سپس به هر دو گروه ازمون استاندارد بک (Beck) ارایه شد و افسردگی در دو گروه با توجه به مشخصات دموگرافیک و متغیر مهم وابستگی به نیکوتین و ارتباط ان ها با افسردگی سنجیده و مقایسه شد. سپس با استفاده از ازمون کاید و اطلاعات به دست امده مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: در این پژوهش شدت افسردگی افراد وابسته به نیکوتین بیش از افراد غیروابسته به نیکوتین بود؛ به طوری که ۲۴ درصد افراد وابسته به نیکوتین از افسردگی خفیف، ۳۲ درصد از افسردگی متوسط و ۲۰ درصد از افسردگی شدید رنج می بردند، در حالی که این درصدها برای افراد غیروابسته به نیکوتین به ترتیب ۷/۲۳، ۷/۲۳ و ۹/۷ درصد بود. شدت افسردگی در دو گروه با هم تفاوت معنا‏دار داشت ۲۸ .(P=0.003) درصد افراد وابسته به نیکوتین سابقه افسردگی داشتند، در صورتی که فقط ۹/۷ درصد افراد غیروابسته به نیکوتین سابقه افسردگی داشتند. بین مشخصات دموگرافیک و افسردگی هیچ ارتباط معنا دار آماری یافت نشد.بحث: یافته ها نشان داد که شدت افسردگی در افراد وابسته به نیکوتین نسبت به افراد غیروابسته به نیکوتین بیشتر است. افسردگی و وابستگی به نیکوتین ارتباط متعامل و متقابل با هم دارند. مطالعه حاضر خاکی از آن بود که افسردگی وابستگی افراد به نیکوتین را افزایش می دهد؛ لذا توصیه می گردد تاثیرات مخرب نیکوتین چه از نظر جسمی و یا روانی به تمام افراد جامعه آموزش داده شود تا از عوارض جبران ناپذیر آن ها جلوگیری به عمل آید.

کلید واژه: افسردگی، مصرف سیگار، وابستگی به نیکوتین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.