بررسی شیوع و عوامل خطرزای رتینوپاتی دیابتی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع و عوامل خطرزای رتینوپاتی دیابتی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱ دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع و عوامل خطرزای رتینوپاتی دیابتی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع و عوامل خطرزای رتینوپاتی دیابتی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع و عوامل خطرزای رتینوپاتی دیابتی در بیماران دیابتی مراجعه کننده به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۵

سابقه و هدف: با توجه به شیوع نسبتا بالای دیابت و همچنین شانس بروز رتینوپاتی در افراد دیابتی و عدم اطلاع از وضعیت آن در منطقه، این مطالعه به منظور بررسی شیوع و بررسی عوامل خطر برای بروز رتینوپاتی دیابتی درمراجعه کنندگان به مرکز دیابت کاشان در سال ۱۳۸۲-۱۳۸۱ انجام گرفت.
مواد و روشها: در این مطالعه توصیفی دویست بیمار به طور تصادفی از بین بیماران دیابتی مرکز دیابت کاشان انتخاب شده و به طور کامل مورد معاینه چشم پزشکی قرارگرفتند. وجود یا عدم وجود رتینوپاتی در آنها مورد بررسی و سپس درجه بندی شد. وجود عوامل خطرزا مانند سن، جنس، دوره بیماری و نوع دیابت در این بیماران در رابطه با مراحل مختلف رتینوپاتی مورد توجه قرار گرفت.
یافته ها: رتینوپاتی دیابتی در ۷۲ بیمار (۳۶ درصد) وجود داشت که در ۶۲ بیمار (۳۱ درصد از کل بیماران) در مرحله غیر پرولیفراتیو و در ۵ درصد کل بیماران در مرحله پرولیفراتیو بود. دوره بیماری (P=0.00006)، سطح کراتینین و اوره خون (P=0.002)، میزان گلوکز ناشتا (P=0.05) و جنس (P=0.044) از نظر آماری با بروز رتینوپاتی رابطه داشتند. سایر عوامل خطر مانند سطح چربی خون (تری گلیسرید، کلسترول)، فشار خون، نوع دیابت و بیماریهای ایسکمیک قلب رابطه آماری معنی داری با بروز بیماری رتینوپاتی نداشتند.
نتیجه گیری و توصیه ها: با توجه به شیوع رتینوپاتی دیابتی، کنترل دقیق قند خون، اوره و کراتینین و کاهش فشار خون و کنترل چربی های خون (کلسترول تری گلیسریدها) در کاهش بروز رتینوپاتی دیابتی نقش دارند.

کلید واژه: رتینوپاتی دیابتی، عوامل خطر، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.